• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
AAsat - специалист
Някой сблъсквал ли се е с перфоратора от линка - да даде мнение как работи.
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01100%20A1
Ясно, че не може да се очакват чудеса но предполагам че няма да се скапе за 20 дупки 10мм. в бетон и издълбаване на 2 метра канал.
Иначе описанието на български е убиец отвсякъде.
Chefo77 - майстор
Имаш час или два да идеш да го вземеш или чакаш следващата промоция.
АЗ бих си го взел, честно.
mitko64 - майстор
Сигурно и 2000 дупки ще направи, но за двата метра в бетон не гарантирам. Къртенето му е спомагателна функция, която ползвам предимно в тухли и то с мярка.
zz_stefanov - майстор
1050 W с 2,2J е слаб удар за тази мощност, а и си мълчат за теглото. Иначе цената е примамлива.
опс - 3,6 кг от pdf'a
Chefo77 - майстор
zz_stefanov написа:
1050 W с 2,2J е слаб удар за тази мощност, а и си мълчат за теглото. Иначе цената е примамлива.
опс - 3,6 кг от pdf'a
Така е, от такива ватове би трябвало да "вадят" над 3 джаула, но пък не забравяй че това е консумация, не мощност :)
Но за 111 лева с куфар и всичкото това бургия ...
juvigy - специалист
Този перфоратор става , обаче само за домашно ползване. Не си мислете ,че ще го ползвате професионално - ще издъхне на втория ден.
Chefo77 - майстор
juvigy написа:
Този перфоратор става , обаче само за домашно ползване. Не си мислете ,че ще го ползвате професионално - ще издъхне на втория ден.
Е той колегата в тях предполагам ще го ползва. Другото е ясно.
Не че няма и други случаи :)
kam34 - специалист
Имах честа да направя няколко дупки с такъв, ами дупчи си без проблем, до кога не е ясно :wink: Иначе на кутията отдолу със ситен шрифт си пише Einhell и Made in PRC. Според тази схема има даже и съединител http://www.einhelltools.co.uk/product-l ... id426.html. При тази цена все ще си изкара парите.
juvigy написа:
Не съм на това мнение, първия път когато имаше в Лидл си купих същия, и вече повече от година и половина го скъсвам от работа (говорим за професионално натоварване) и не е трепнал. Даже не ми беше далече от акъла да ида да си купа още един, за тази цена определено си струва, пък и му дават 3 години гаранция!
Бихте ли ми пояснили за позицията, в която длетото не е фиксирано, кога се използва тя? Каква е разликата с фиксираното длето? Благодаря!
  • 1
  • 2

Тема "Питане за перфоратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: