Ел. инструментите. Консумативи.
ще потърся боша,още и ако не го намеря сигурно ще я взема,на риск ,щото в БГ за тея пари не виждам алтернатива,освен райдер и др подобни,а за под наем ще ми тряабва за повечко време и мисля ,че не е оферта,а за къртене на един подпрозорец ще взема под наем за 1 ден голям къртач
pavel_pavlov_88 - помощник
Колега vaykisss ,ако не искаш да се охарчваш за перфоратор защо не разгледаш моделите на Sparky, има модели за по 170-180лв. от коледните подаръци.
Аз си взех BPR 241E преди 2 години и съм доволен, има си бургии,шила и патронник на Rohm бонус :winkgrin:
pavel_pavlov_88 написа:
Колега vaykisss ,ако не искаш да се охарчваш за перфоратор защо не разгледаш моделите на Sparky, има модели за по 170-180лв. от коледните подаръци.
Аз си взех BPR 241E преди 2 години и съм доволен, има си бургии,шила и патронник на Rohm бонус :winkgrin:
колега това спарки сега е 300 кинта :mrgreen: ,аз съм работил със спарки,преди 4-5 години като се занимавах с направа на рекламни табели и търговско обзавеждане,и от перфоратора бях доволен(по-стар модел е не го помня),но колегата ми работеше със син бош и беше класи над спаркито,та ако давам 300 лева за перфоратор,то той ще е макита или син бош :supz:
,но не виждам смисъл защото ще го ползвам 10-15 дена и ще го метна в гаража после за неопределено време,та в този ред на мисли не ми се дават 300 и нагоре лева за нещо което няма да ползвам,просто исках да разбера мнение за перфоратор около 150 кинта ,любителски,иначе ако се занимавам професионално аз знам кое е хубаво,ама гледам ,че тази искра тука се купува за домашни ремонти,та затова си мисля ,че за 50-100 дупки тряаа да свърши работа,и щото е с 70лв надолу цената отколкото в България :partyman: ,ако не намеря въпросния син бош за 129е ,взимам искрата и после ще споделя мнение за тези непопулярни в БГ инструменти,от погледа на един ентусиаст,даваим дали стават поне за домашна употреба.
pavel_pavlov_88 - помощник
http://prodavalnik.com/perforatori-sparky-i12247509
ако се разровиш ще намериш и по-евтини, съгласен съм че за 300лв. да предпочетеш спарки пред макита не е нормално.
Каквото и да избереш, успех с ремонта :thumbs:
колеги днес разгледах искрата ,изглежда добре(за парите си :-D ),даже след обикаляне на 5-6 строителни магазини,за бош 2400,си я купих :-D ,69 евра,и я писах на фирма (да и вземем DDV-TO(ДДС-ТО) :weedman: ,шегувам се ,тряаат си и разходи,не само приходи).А относно спаркито от продавалника,мерси колега ама не е моя сайт за пазаруване на каквото и да е,мерси иначе,въпросния модел в по-читавите сайтове излиза 300левчета.И така да ми е честита новата искра еро,след 10 дена ще вади искри в бетона на 30 годишното ЕПК :supz: ,дано устиска,както казах няма да къртя с перфоратора нищо,или ще взема под наем или от приятел или ще купя някъв райдър,или ще хвана 2 цветнокожи за по 20лв с опция кърти,чисти и извозва :evil:
ПС:колегата Кумай излезе прав ,направена е в най-многолюдната държава,даже си го пише(а питах словенци и те казаха ,че ги сглобават тук,и в сайта им не излиза завод за инструменти там а само за някви двигатели(,иначе факт,че перлес се прави тук,ама цените...са.... :axe: ,даже професионално да се занимавах с картон не бих си купил перлес,по скоро бош,макита,хитачи,сакласни инструменти и са по евтини :rock: .)но това не ме притеснява изобщо,тя цялата техника в къщи ми е сони и е китайска,но това не я прави лоша :partyman:
ПС2:сега само чета ,а после ще очаквам съдействие,относно монтажа на гипсокартона,но като му дойде времето ще пусна тема в правилния раздел
kol4ooo - напреднал
Работил съм с worx зверски професионално с ъглошлайф -отлична машина,винтоверт 1,7АH-12V NiCa-отлична машина,настолен циркуляр-отлична машина,бормашина-отлична,перфоратор-много добър,но не може да се сравнява със синия bosch.Имат и сервиз.
h_service - специалист
Здравейте,
Ние като фирма започнахме да продаваме и да ремонтираме гаранционно и извънгарационно Perles i Iskra ero още в зората им тук на българския пазар . Като човек,който е разглобявал не малко перлеси и искри мога да кажа,че перлесите са доста грамотно направени. Повечето ъглошлайфове,като изработка се различават доста от макита хитачи и т.н. Специално флексовете заслужават всеки лев даден за тях . Един интересен факт: Перлес имат модел ъглошлайф,който е снабден с култов 2700 ватов мотор :) Доста мощен..не се сещам аналог.. Най-вече в сервиза идваха ъглошлайфове за ремонт,стопени от работа . За перфораторите им и бормашините нямам наблюдение . Да минем към искрата . Тези зелени боклученца освен,че са зверски не здрави,ами и с куп фабрични не измислени моменти. Първия фабирчен дефект,който беше фрапиращ е следния : Редуктора на всички винтоверти беше фабрично зверски затегнат и изтощаваше батериите за нула време. Костваше ни дни наред,за да се установи,че проблема при бързо изхабяващите се батерии не е от самите тях ами от редуктора ! :finga: :finga: Имаха един перфоратор с 3 функции 199.00 лв струваше тогава. Тази машинка беше читава до момента.когато не и се развали нещо.Демек притропа ли със сигурност доста неща в механиката отиваха на кино..цилиндър бутало и т.н. За мултишлайфа на искрата не съм съгласен с нито едно отрицателно мнение написано до тук. Машинката си е доста здрава и за парите си има доста голяма окомлектовка + гъвкав вал,който на дремел струва само той около 70 лв. Продал съм не един и два,включително и до ден днешен. Нямам върнат до този момент !!!! Единствено куфара е доста калпав,но за 60 лв толкоз . ! Самата машинка е доста здрава за мен.Щом колегата се оплаква от биене на консуматива със сигурност това си е индивидуален фабирчен дефект на неговата машинка.Ако мисли,че при скила не може да се случи същото-жестоко се лъже.Считам статистиката от продадени-върнати ! :) Прочетох някакво сравнение между скила и искрата. Смятам,че сравнението е напълни излишно. Ако някой има проблем с перлес или искра,с радост бих съветвал !
Поздрави,
ZEDYCUS - майстор
h_service
Смятам,че сравнението е напълни излишно.
Верно е напълно излишно сравнението. :lol: В полза на Скила. Работил съм и с Агояма, също без проблем. :lol: Аз търсих да взема машинка, с която да свърша някаква работа, а не купувах консумативи. Имаше фабрично биене на оста на машината, а не на консумативите. Пробвах и с различни от техните, които вървяха с покупката, същата работа. А тези които са си купили и не са ги върнали, явно не си знаят правата по КЗП. :-D
Факт е, че в сервиза , не намериха една свястна машина да ми я сменят.
Успех.
h_service - специалист
ZEDYCUS написа:
h_service
Смятам,че сравнението е напълни излишно.
Верно е напълно излишно сравнението. :lol: В полза на Скила. Работил съм и с Агояма, също без проблем. :lol: Аз търсих да взема машинка, с която да свърша някаква работа, а не купувах консумативи. Имаше фабрично биене на оста на машината, а не на консумативите. Пробвах и с различни от техните, които вървяха с покупката, същата работа. А тези които са си купили и не са ги върнали, явно не си знаят правата по КЗП. :-D
Факт е, че в сервиза , не намериха една свястна машина да ми я сменят.
Успех.
Дай да не обсъждаме кой какви права има и дали си ги търси по някакъв начин.Бъди сигурен,че клиентите ако имат проблем ще позвънят или ще дойдат на место с каквато и да е било машина.Това че ти имаш проблем с нея не означава,че всички имат проблеми и не са доволни от работата й . Ясно ми е за кое биене имаш предвид. Много хора не искат да чуят за макита и не може да ги обедиш по никакъв начин да си купят макита.Ползват само бош и т.н. И много хора са на обратното мнение . Всеки си има мнение,аз смятам,че за парите си машината е хубава,както и окомплектовката й,това е ! Аз също съм ползвал предмети,които са се чупили в моите ръце и съм си казвал ебати боклука как се набутах и същото време други хора със същите неща супер доволни. Давам ти пример с един мой джи ес ем,няма да цитирам кой-смениха ми два апарата гаранционно,а втория го правеха два пъти и накрая го върнах и ми върнаха парите.Същото време,двама приятели ползват същия до ден днешен,нямат ядове ;)
ZEDYCUS - майстор
А вече нямам проблеми. :wink: Благодаря.

Тема "Инструменти ISKRA-ERO" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: