Ел. инструментите. Консумативи.
Kumay - майстор
Всички малки перфоратори на Макита се правят САМО в Китай! С румънски ротори :roll:
Машина произведена в Румъния още не съм видял!
reingar-x - специалист
Аз само казах какво съм прочел и то от руски форум,защото тук няма нищо за не нея.Иначе модела много ми харесва и ми е легнал на сърце,но разни мнения там ме възпират за сега ще ми се да си взема нещо да е по-добро от бош 2-28 и ако се наложи да дупча със по-голяма бургия да не се плаши или загрява да ми се разтича смазка.
gogo7777 - майстор
да си взема нещо да е по-добро от бош 2-28
Хилти са най-добрите в този клас. Ако търсиш къртач, не само перфоратор
reingar-x - специалист
Пари за хилти няма максимума който мога да отделя е 500лв,искам и машината да е с вертикален мотор по-удобна ми.В тоя ценови диапазон влизат малко подобни машини и 2810 е от тях защото я намалиха иначе и тя си беше сума пари.
rolls - специалист
gogo7777 написа:
Хилти са най-добрите в този клас. Ако търсиш къртач, не само перфоратор
А ти де мислиш се правят малките машини на Хилти?
И те са там. На тях пише "Made in China by HILTI". :wink:
И не е казано, че е най-доброто само защото пише на него Хилти.
reingar-x - специалист
Да разбуня духовете отново,от makita hr2810 и bosch 3-28 E,кое е по-добра машина,кое да избера и да не съжалявам после?И за двете машини няма нищо написано по нашите форуми редки са по-стари модели са особено боша.
Chefo77 - майстор
Абе както и да го смятам, от 399 до 259 не идва с 34% надолу ... а и по спомен на хартиената брошура не е с цена 259.
Томика с 2 ръце, парите не са всичко.
mitko64 - майстор
По- точно е 259,99 плюс комплект свредла. Ама на тези(Баумакс) вяра им нямам- снимали в брошурата 100л. количка, а на живо някакъв изплезляк за 39,99л. Само бих път до Враждебна.
nikolson - майстор
Аз, такова, да попитам, това не е ли само за новия им магазин в Люлин, за деня на откриването?

Тема "Мнение за Makita hr2810" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: