• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
hricava - специалист
Поздравления! Добре, че ме послуша иначе още щеше да висиш и чакаш боговете от сервиза да ти го оправят..
hricava написа:
Поздравления! Добре, че ме послуша иначе още щеше да висиш и чакаш боговете от сервиза да ти го оправят..
Да наистина добре че те послушах иначе щеше да продалжа ремонта напролет :) най вероятно :) Благодарско за съвета поздрави
Последна промяна от stefan4 на вт дек 13, 2011 7:04 pm, променено общо 1 път.
sian написа:
Предполагам че скоро ще прояви същия проблем.
И защо така предполагаш колега , защото е райдер или имаш пророчески умения? Имам приятел който има такава машина от 2 години наистина бие много ,но колко тормоз е видяла не е истина наполовината на тая работа да ми издържи моята пак е добре.
sian - специалист
stefan4 написа:
sian написа:
Предполагам че скоро ще прояви същия проблем.
И защо така предполагаш колега , защото е райдер или имаш пророчески умения? Имам приятел който има такава машина от 2 години наистина бие много ,но колко тормоз е видяла не е истина наполовината на тая работа да ми издържи моята пак е добре.
паживьом увидим
Здравейте каже мнението си за този Къртач,предимно ще се ползва в домашни условия,за сваляне на стари плочки.
http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=11&id=11
VLADO66 - майстор
mititu написа:
Здравейте каже мнението си за този Къртач,предимно ще се ползва в домашни условия,за сваляне на стари плочки.
Това в къщи няма да ти трябма освен ако не си любител на мащабните ремонти.За плочките си вземи под наем-за половин ден ще си свършиш работа.
stancho123 - специалист
mititu написа:
Вземи го ако си мазохист.
"Не съм толкова богат да купувам евтиното"
gosho_d - напреднал
Не мога да разбера при положение че във форума няколко човека имат такава машина и са предоволни от нея защо отказвате човека.
Колега, потърси из форума има доста писано за този модел, стига да не ти пречи че е над 6 кила, е здрава машина, ще ти свърши работата за която казваш и ще иска още, и е за без пари направо.
VLADO66 - майстор
Аз не съм казал че машината е лоша за парите си ,само че не си заслужава да се купи само да свали едни плочки.Ако е зор по-добре един по-лек перфоратор и чук и шило отколкото този кютук да седи без работа в мазето.
Идеята ми за този модел че може да е за домашна употреба но баните са 4 броя отделно ще се наложи все някоя дупка да се направи.
Няма да ги правя на един път,мисълта ми е като го купя да знам че имам и че може във всеки момент да го пусна и да си свърша работата.Гледах и по евтини модели но малко нещо не ме грабват.Колкото до теглото не е толкова тежък,разлика от кило кило половина се търпи,говоря за машина с тези характеристики.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Перфоратор Райдер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: