dragozow написа:Доста е тежка и омръзва, аз съм държал 3120 на Husqvarna и съм рязал със 72 см3 машина и са само за работа с ръцете надолу.

п.п. отслабнах с 15 килограма

dragozow написа:Доста е тежка и омръзва, аз съм държал 3120 на Husqvarna и съм рязал със 72 см3 машина и са само за работа с ръцете надолу.
monster18 написа:Колеги сега покрай зимата идват и дърватаМалко късно се включвам.Аз съм със същия модел за лични нужди по 7куб за огрев и около 2 кубзапочнах да търся нещо качествено и в същото време не много скъпо , защото ще се режат по 6-7 кубика най много 8 .Спрях се на този модел,кръстника ми има мисля че същата и я има от доста години, реже по 10 кубика и е много доволен .Вашите мнения какви са
http://www.stihl-bg.com/products/catego ... IHL-MS-181
evgo написа:Изчетох всички постове до момента с голям интерес, понеже ми омръзна да си търся някой да ми нареже дърватаНе познавам дистрибуторите на Stihl в района. Колкото до машината, добро бюджетно решение.реших да прежаля едни 480лв и да взема една щилка MS181.
Специално запитване към колегата dragozow - Намирам се в Бургас, имате ли информация за търговски представител в района или направо да пазарувам онлайн?
Някакъв съвет или коментар?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: