• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 385
Ел. инструментите. Консумативи.
the_play87 - специалист
dragozow написа:
Доста е тежка и омръзва, аз съм държал 3120 на Husqvarna и съм рязал със 72 см3 машина и са само за работа с ръцете надолу.
:lol: така си е откакто имам машинка режа по 30-на кубика на седмица :rolleyes:

п.п. отслабнах с 15 килограма :razz: вече си връзвам спокойно обувките :lol:
kossis - специалист
Системата за бързо затягане на веригата при Хуска се слага само на по малките резачки !

А при мощните затягането става пак с добрите стари гайки-просто по яко и надеждно няма.
iva6ki - специалист
monster18 написа:
Колеги сега покрай зимата идват и дървата :D започнах да търся нещо качествено и в същото време не много скъпо , защото ще се режат по 6-7 кубика най много 8 .Спрях се на този модел,кръстника ми има мисля че същата и я има от доста години, реже по 10 кубика и е много доволен .Вашите мнения какви са
http://www.stihl-bg.com/products/catego ... IHL-MS-181
Малко късно се включвам.Аз съм със същия модел за лични нужди по 7куб за огрев и около 2 куб
кастрене и малки дръвчета.Много съм доволен че най вече е лека и не изморява до 40см диаметър
дървета, натам става тегаво не че неможе.Харчи много малко.Единствения недостатък за мен е че
трябва да внимаваш да не прегрееш дъската с която върви при сухи дървета, веригата с която я продават
е с прекалено малки зъби и на две резервоарчета задължително я оставям да почива 10-20мин.

Кат беше нова :-D

Прикачен файл

DSC03072.JPG
monster18 - специалист
Не ме удобриха явно защото от скоро съм на работа :D но нищо па нататък ще пробвам пак .Дано стане ;)
profesionalist_wood - майстор
Кой от потребителите притежава бензинова резачка SPARKY TV 3840 ? Нека ми пишат на лични да обсъдим някои технически неща(ако могат да отворят капака и да снимат какво е разположението на тръбичките,по-специално жилото за газта, защото я разглобих преди 2 години с идеята да я поправя,ама изникнаха ангажименти и та чак сега започнах да я правя). Защото сега има леко затруднение в ремонта на резачката си
Sof - специалист
Колега какъв му е проблема на Спаркито че си го разглобил ?
Изчетох всички постове до момента с голям интерес, понеже ми омръзна да си търся някой да ми нареже дървата :? реших да прежаля едни 480лв и да взема една щилка MS181.
Специално запитване към колегата dragozow - Намирам се в Бургас, имате ли информация за търговски представител в района или направо да пазарувам онлайн?
Някакъв съвет или коментар? :2thumbs:
dragozow - майстор
evgo написа:
Изчетох всички постове до момента с голям интерес, понеже ми омръзна да си търся някой да ми нареже дървата :? реших да прежаля едни 480лв и да взема една щилка MS181.
Специално запитване към колегата dragozow - Намирам се в Бургас, имате ли информация за търговски представител в района или направо да пазарувам онлайн?
Някакъв съвет или коментар? :2thumbs:
Не познавам дистрибуторите на Stihl в района. Колкото до машината, добро бюджетно решение.
http://www.stihl.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE% ... S-181.aspx
Само че същото при Husqvarna струва 100 лв по-малко, говоря за 236. Сега стартира и кампания с подарък сак за трион и брадва на същата цена. Аз нямам от новите, защото взех много триони точно преди промоцията. Ако ще даваш 480 лв погледни Husqvarna 135:
http://www.husqvarna.com/bg/products/ch ... ifications
Мотор 41 кубика при същата мощност като Stihl. В момента е в кампания от 466 на 439 лв с подарък масло и верига. Само маслото и веригата струват 40 лв и няма начин да не си ги купиш ако ще работиш. Иначе принципно и трите са добро решение за този бюджет.
iva6ki - специалист
Husqvarna 135 не харчи ли повече от Stihl 181, гледам същата
мощност а мотора с 10 куб повече и резервоара за бензина с 90гр.
повече :?:
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 385

Тема "Тема за резачките и моторните триони" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: