Ел. инструментите. Консумативи.
mania - напреднал
Здравейте,
Имам въпросната резачка Husqvarna 45. Наскоро спря да пали, няма искра. Ходи на диагностика в сервиз и се оказа бобината, или по-точно запалителния блок, но цената на нов такъв от 150 лв не ме блазни много. От многото китайски моделчета на пазара, дали има някой със сходен блок? Другият вариант е неоригинален, но пък и той колко ще издържи...
rolls - специалист
iivanov написа:
Тия луди ли са бе?!! Виж тук.
http://www.chasti-skuter-atv.com/%D0%A0 ... 1-268.html
Тоя надпис на кутията 100% FIT ORIGINAL не е на добре ...
iivanov - майстор
Ми то май за всички резервни части важи това.
dragozow - майстор
В сервиз на Husqvarna ли ти казаха цената? Не е нормално бобината да е 1\5 от машината.
mania - напреднал
Да, в сервиз на Хускварна. Но поради цената на бобината поне за труд нямало да плащам, и все пак много ми се вижда.
dragozow - майстор
Ако кода на бобината е 503 58 05-01, струва 95,88 лв с ДДС и е налична. Нямало да плащаш за труд ама си го е начислил в цената на бобината. Смени сервиза.
mania - напреднал
По каталог и аз гледам, че това е кода, но все пак ще проверя какво пише на бобината, която в момента не е при мен. Но все пак, на кого да се обадя да я поръчам?
dragozow - майстор
Ми на мен ако нямаш наблизо дистрибутор. Виж дали това е кода само, че има една камара схеми и машини от различни години. Аз принципно ходя веднъж на 10 дни за стока в Husqvarna, утре до към 10 часа ако ми звъннеш на 0898798624 ще я имаш в събота по куриер. След това вероятно ще пазарувам след Коледа.

Тема "Проблем с Husqvarna 45" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: