• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
Ел. инструментите. Консумативи.
Subsa - специалист
Аз редовно разглеждам английските сайтове за малки обяви (различни от ибей) и машините там са от 5 до 30 паунда за втора употреба, dewalt makita panasonic bocsh
Те девалт и бош там ги нямат за марка...
nikolson - майстор
Subsa написа:
Те девалт и бош там ги нямат за марка...
Я-па, я! :-D По какво личи, че ги нямат за марка. Марките, които си изброил са си представени еднакво, малко по-рядко за Панасоник и Хитачи. В замяна, Фестуул пердашат промоции, свят ми се завива. Последно, от ранна есен продаваха потапящ циркуляр, линеал, прахосмукачка с принадлежности и куфар, стяги, калъфи за 550 лири.
MamaMy - майстор
Вече няколко имейла имам с отговор от "Продавалника". Ще стане работа от тях. Малко са бавни, ама бива. Поне са живи и мърдат.
Subsa - специалист
Нещата, които работят в тази държава, са частните.
Другите само взимат заплати.
Имам над 4 обаждания за една дупка до нас, дето е станала като от метеорит вече, и нищо.
На моста на метростанцията откраднаха капаците на шахтите, обаждах се и знаете ли какво ме питаха - дали знам кой ги е откраднал... абее еййййй......
ferrari4456 - специалист
Нали не си от София, каква метростанция? :?
Аз съм им звънял заради една яма 2х2 метра и дойдоха и я запълниха с камион от онези, който пръскат асфалт и един ходи с маркуч зад него и след месец си беше пак същат, отгоре трябваше да се мине поне с валяк.Дори не я изчистиха...пълни и айде...
И на продавалник съм писал и за два дни изтриха всичко.
Bobby - специалист
Вече е свалена, забелязах, че бързо свалят репликите и ментетата.
Добре де, аз като ми трябва нещо първо отивам на място в големите "Маркети" виждам колко струва като ново и си правя сметката, колко би струвало втора употреба, не виждам как ще ме излъжат. В случая едните действително са мошеници, но немалка част от излъганите просто се опитват да "направят делаверка" , т.е. лакомията се наказва по естествен път!
Sharkolia - специалист
Момчета ,дайте да говорим с правилната терменология,тук става въпрос само и единствено за МЕНТЕ ,няма никакви реплики.
Реплика е нещо ,което има да бъде почти абсолютно копие на оригинала с абсолютното знание и съгласие на оригинало държателят ,бил той майстор,художник,колекционер и тнт .При препиките ,които немога да отнеса към машиностроенето в никакъв случай.Най-често целта е безкористна в последно време има и комерсиални течения.
А ментето ,ментето то си е МЕНТЕ ,няма друго такова животно има за цел да излъже потенциалният куповач и да извлече дивиденти от измама.
Ментето е навсякъде около нас,ако попаднем на менте кисело мляко ,неможем да я наречем реплика :) .
По-скоро долна измама. :-D
ognqnko - напреднал
И на HILTI се появиха менетета в Куфарчета.
Нямат спиране.
vk - специалист
Да не стане така, че нещо, което е втора употреба и е на половин цена (или на 1/3 от цената) да го изтрият мислейки че е реплика(менте).
Иначе аз съм виждал много CD-та за автомобили-ментаци, по 40-50 лв
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14

Тема "Ментета в Продавалника" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: