Ел. инструментите. Консумативи.
Трябва ми мултишлайф/права шлифовачка/гравираща машина или познатия още като дремел инструмент, не знам кое от предните е правилното название, изглежда почти всеки производител си има собствено название.
Имам разни инструменти на Einhell и реших и мултишлайфчето да е на тази марка, поради доброто съотношение цена-качество, все пак имам наблюдения и съмдоволен засега. Оказва се, че от няколко месеца не се внася точно този инструмент. Намерих разни модели на Budget (Практиркер), Raider (Бриколаж и разни магазинчета около пазара Г. Трайков) и Power plus (Кауфланд) - и трите са за около 40-50 лв, но най-примамлива е офертата на Raider заради повечето консумативи. Въпреки това, в интернет намерих доста негативни отзиви и за трите марки. Затова и все още съм на етап "търсене" и ви моля да пишете, ако знаете къде има останали мултишлайфи на Einhell или други подобни предложения за 40-60 лв.

Иначе аз питах в централния офис на вносителя на марката във Варна, оттам единия път ми отговори любезен господин, който ме помоли да се обадя отново, а той щял потърси дали има някой останал инструмент в склада. Обадих се след няколко дни и телефона вдигна някакъв *, който ми се разбуча, че това било сервиз и там не се продавали инструменти. Есента имаше Einhell-и и в Кауфланд, но тогава още не ми трябваше и не си купих. Skil и Dremel не ме интересуват, тъй като за 1-2 часа работа месечно няма смисъл да влагам толкова пари.
velsi - Почетен майстор
Skil струва 89 лв. Не вярвам да те съборят. Ти обаче продължавай да търсиш Ейнхел, може пък и да успееш да го ползваш няколко пъти. Нали знаеш тънките сметки накрая какви излизат.
крум - специалист
Като си помисля само в белите страни колко струва един свестен Дремел и яд ме хваща!!!

http://www.amazon.com/Dremel-3956-02-Mu ... 677&sr=8-2

А ние тук си броим стотинките за гадни, неработещи боклуци!
Последна промяна от крум на вт фев 12, 2008 5:22 pm, променено общо 1 път.
Не са тънки сметки, 90 лв не ми се дават за нещо, което няма да ползвам често. Както казах доволен съм, от Einhell, затова питам къде може да се намери. Знам какво предлагат, не е Бош или Дремел, но за домашна/хоби употреба става, то и затова си има различни класове продукти. Защо всяка тема трябва да бъде спор относно колко по-хубаво е да си вземеш професионални инструменти. То е ясно, кое е по-добро, въпросът е, че всеки има различни нужди. Иначе твоето мнение за Einhell свети във почти всяка тема, която се отваря след търсене по името на марката, така че нямаше нужда да се повтаряш.
velsi - Почетен майстор
Добре. Няма да видиш повече мое мнение за Ейнхел. Всеки да си купува каквото си иска. Дано пък ти да си късметлия. Пожелавам ти успех!
leonardo_vd - модератор
velsi написа:
Skil струва 89 лв. Не вярвам да те съборят. Ти обаче продължавай да търсиш Ейнхел, може пък и да успееш да го ползваш няколко пъти. Нали знаеш тънките сметки накрая какви излизат.
Велси, нищо лично ама само тези Скилове предлагаш на хората, да не си отворил магазин :-D :lцl:
velsi - Почетен майстор
Нищо общо нямам със Скил, даже не ги харесвам. Но хората търсят евитно. А от евтините инструменти само Скил долу горе си заслужават. Останалото е хвърлени пари на вятъра. Бъдгет, Райдер, Ейнхел, Ферос тоолс, Агиома и още една камара дето не сещам. Който иска да купува, няма лошо. Народа е казал: за всеки влак си има пътници. Те тези дето са ги произвели нали на това разчитат.

Тема "Знаете ли къде може да се намери шлифовачка на Einhell?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: