• 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
maptod - специалист
Ето го, да ми е честит :-D Колегата, Kumay даже ми е направил 1 подарък в повече!

Прикачен файл

vint12354.jpg
vint12354.jpg (109.84 KиБ) Видяна 2358 пъти
tarlyo - специалист
Със здраве да си го ползваш. И да не го одраскаш :-D
Chefo77 - майстор
Ам' ай чиститу, както казва един бургазлия :lol:
Със здраве да го ползваш!
EDI - майстор
Честита да ти е машината :partyman: .Мачкай я здраво, такава машина работа иска, не да стои във витрината. :lol:
ZEDYCUS - майстор
Честито! Внимавай с тая марка, че е заразна, една след друга ще смениш всички други машини. :-D
Chefo77 - майстор
ZEDYCUS написа:
Честито! Внимавай с тая марка, че е заразна, една след друга ще смениш всички други машини. :-D
Абе да ти кажа ... май има нещо такова. Особено когато продавачът е посоченият по-горе индивид :lol: :lol: :lol:
ZEDYCUS - майстор
Че аз какво говоря :-D Той ме зариби с едно зеге 4324 и стана тя каквато стана. :razz:
Chefo77 - майстор
ZEDYCUS написа:
Че аз какво говоря :-D Той ме зариби с едно зеге 4324 и стана тя каквато стана. :razz:
Зегето поне ти е било необходимо, мен ме зариби с фрезичка, която ползвах точно един път, да изрежа отвори за колони на приятел, преди да я продам... :lol: :lol: :lol: Както казват американците, "Became she what she became" :lol:
megamind - помощник
Извинявам се за глупавия въпрос, но имам Skil Energy 6221 и се чудя дали ще успея да разпробия бетон (за корнизи и лампи)? :?
Още е нов и мога да го върна и сменя, но не знам с какво - ще е за домашна употреба, сглобяване на мебели, дупчене на тухлени стени и т.н.? В Бриколаж не видях друг с кабел до 200лв.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: