• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Kumay - майстор
vasilevn написа:
Видиите са ф5 -ф 6мм. и дължина не повече от 80мм.
Ела на Пещерско шосе - ще я тестваш. Имаме подръчни материали... :lol:
vasilevn - специалист
Благодаря за поканата! Но ми е малко далеч, а и няма как да отсъствам в работните дни.
Kumay - майстор
vasilevn написа:
Благодаря за поканата! Но ми е малко далеч, а и няма как да отсъствам в работните дни.
Упс! Бързата кучка... :lol:
И аз нямам път към Севлиево... :?
vasilevn - специалист
Ще изчакам още малко но се е видяло че това е моята машинка. Не виждам нещо по подходящо като се има в предвид цената и качеството на машинката. Гледах доста клипчета в YouTube в които ми хареса как се справя машинката.
ESPACE - майстор
Помисли и за акумулаторен вариант. Ако бях на твое място сериозно бих се замислил за това например. Тук проблема е с гаранцията - ако стане нещо с машината нямаш такава.
Прикачен файл:
2014-02-13_184641.JPG
Последна промяна от ESPACE на чет фев 13, 2014 6:49 pm, променено общо 2 пъти.
tanosliven - специалист
vasilevn написа:
Ще изчакам още малко но се е видяло че това е моята машинка. Не виждам нещо по подходящо като се има в предвид цената и качеството на машинката. Гледах доста клипчета в YouTube в които ми хареса как се справя машинката.
Машинката е супер,и доста по-ефтина от на батериите.
jivuzun - помощник
Искаше ми се да сравня Makita TD0101 с модела, който всъщност купих, а именно Makita 6951. На хартия и двата са със 100 нм, но друго си е да ги сравни човек наживо, просто ми се искаше да ги видя в действие едновременно. Както и да е вече съм я купил, а и остава утехата, че е от старата генерация и Made in Japan :-D , а и като прибавя, и факта, че в момента е на сходна цена (около 350 лв. намалена от май от повече от 500 лв срещу около 300 лв за TD0101 :) ) е дори повече от задоволително. Вярно, че тези пари към TD0101 върви и някаква малка бормашина, но все пак се надявам 6951 да е по-надеждна . Гледам, че отвъд Океана се продава и подобен модел - TD0100, но май е аналогичен на TD 101.
  • 1
  • 2

Тема "MAKITA TD0101F" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: