Ел. инструментите. Консумативи.
Здравейте,моля някой да помогне!Перфоратора ми е RTR 750вата и спира да бие на високи обороти!Върти ,но на пълни обороти биенето спира.Носих я в сервиз,казаха че сменили износените части,но пробих 2,3 дупки и пак отказа.От какво може де #-o ?
Kumay - майстор
andro78 написа:
Носих я в сервиз,казаха че сменили износените части,но пробих 2,3 дупки и пак отказа.От какво може де #-o ?
От лош ремонт или некачествени материали при ремонт/изработка! :axe:
Уплътнителните пръстени не вършат работа!
dragozow - майстор
Това е марка на Валерий груп, ако е в гаранция го занеси в сервиза, но не очаквай да е като с машина за 400 лв.
Kumay написа:
andro78 написа:
Носих я в сервиз,казаха че сменили износените части,но пробих 2,3 дупки и пак отказа.От какво може де #-o ?
От лош ремонт или некачествени материали при ремонт/изработка! :axe:
Уплътнителните пръстени не вършат работа!
Ами да,точно това ми казаха че са сменили,някакви уплътнителни пръстени!Е сега освен за бъркалка да я ползвам :sad: незнам искаше ми се да я поправят!
puh4 - специалист
Щом сефте виждам rtr, то със сигурност е от марката.
bat_danio - специалист
аз имам подобен боклук westfalia ....... работи здраво(монтира 80 кв гипсокартон вкъщи,ЗАКУПЕН 2РА РЪКА) но от веднъж спря нa високи обороти... сменил съм всички опрастени по пневматиката но няма оправия на пален ход удара спира.... успех в ремонта ама ако и буталото е износено по някаква причина незнам дали си заслужава ремонта..... :|

Тема "проблем с перфоратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: