guroto написа:Колеги,аз лично съм много доволен от обслужването във въпросният сервиз-магазин.Имам два перфоратора девалт в три килограмовият клас,като единият е закупен от там.Когато единият спря да работи беше още в гаранция отидох в сервиза приеха го и още на следващия ден ми се обадиха и казаха,че са сменили бутона и да отида да си го взема.За сравнение когато ми се прецака боша пак в гаранция от Киров ме накараха да чакам цял месец.Тогава си купих и втория девалт от сервиза на много изгодна цена.Наскоро старият ми девалт пак спря да работи и вече не беше в гаранция.Занесох им го и още на същия ден ми се обадиха и казаха,че е изгорял стартера и подмяната ще струва 18лв.Аз им казах да го правят и те ми казаха да отида на следващия ден по обяд да си го взема.Като отидох да го взема им занесох и другият закупен от тях девалт тъй като нещо плюеше секача по време на къртене.Майсторът го взе и веднага прочисти и смаза на някаква машина патронника и не ми поиска пари.Така че с чиста съвест мога да препоръчам този сервиз-магазин,който е и официален вносител на марката Девалт в България.Чудесно!Значи си избират клиентите по красота или друг критерии.Щом са те обслужили толкова бързо.
Вчера минах от там сервизния пак клатеше мадури от вън.