• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 21
Ел. инструментите. Консумативи.
marian1 - майстор
А дали не би ти свършила работа вътрешна гума от камион?
Добре де, въпреки че ще се натовари машината, не може ли човек да се снабди и с по голяма плоча 150 и да си я ползва при необходимост? Какво не се сещам, или къде бъркам?
griffin - майстор
Колега потърси по обущарите има гуми които се ползват за подметки, виждал съм и по магазините листове гума.Ако остържеш старата може би ще може да залепиш новата с хелметекс. Гума от пад за мишка ще се изяде бързо, поне по мои наблюдения по удобно се работи с твърда или средно твърда подложка.
Lisko - майстор
Ми добре ще търся, ама тъй на пипане оригиналната си е баш мека като миша гума. Може би и затова толкова изтрая.
Chefo77 - майстор
А с тези кеченца, които се лепят под мебелите, за да не дерат пода ... дали няма да стане? Зная, че имат и на по-големи листи.
prascho - майстор
На Чефо малко му трябва. Една добра дума за машина и хоп ...вкъщи си я носи :razz: .

П.П. Честито и от мен. Дълга и безаварийна служба ти пожелавам.
danovsky - специалист
EDI написа:
........Благодарско на Ники, и за офертата и за всичко друго........
Каквото и да кажеш за Ники ще е малко.....
lov - майстор
Пообиколи джамджиите. Преди време един такъв ми подари дървени каси от стъклата да ползвам дъските. Такава гума беше накована дето лягат и опират. На старото си шлайфче е смених с такава и още държи.
Иначе на има едни шалтета за плаж че даже и май и по малки за вана съм виждал в Джъмбо на 5-6 лева. Има да режеш и лепиш дока си жив. :-D
forski - специалист
forski написа:
Не е декинг, от дъбови дъски е , без лек шлайф няма да мине, на места е доста изтъркан вече пода :)
Колеги аз в крайна сметка купих лентов шлайф от Лидъл за 65лв. и с него започнах да жуля пода!
Мислех че ще стане бързо и лесно, обаче тоя изсъхнал дъб направо ми разказа играта, имам чувството че шлайфам камък :lol:
Остана ми около 1/3 от пода и до момента съм изхабил около 10-12 лентови шкури 60-120, за останалата 1/3 + стъпалата сигурно ще отидат още толкова, а имам и две дъбови врати да шлайфам :rolleyes:
По-принцип машинката работи добре, има регулаж на оборотите, 650W обаче нещо вие на умряло, незнам дали е нормално, надявам се поне да изкарам пода и вратите, пък после да мре :)
EDI - майстор
Ами ще вие, като го натиснеш на дъба всичко ще завие. :lol: Триенето си е голямо, няма начин да не се тормози, ако го натискаш много.Пробвай да не го натискаш много, той сам ще си отнема и ще работи по-леко.
forski - специалист
Не го натискам, само го държа отзад за опашката, явно моторчето му е такова, дано изкара ремонта :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 21

Тема "Ексцентър или вибро шлайф." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: