• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 64
Ел. инструментите. Консумативи.
cakev79 - специалист
Не съм видял на живо какво представлява модела,но мисля да го взема от метрото.Дано излезне имане.
Някой може ли да ми каже тази с какво зъбно колело е einhell rg-ec 2240 tc
kr1100 - майстор
cakev79 написа:
Не съм видял на живо какво представлява модела,но мисля да го взема от метрото.Дано излезне имане.
Koлега не знам дали си купил, но в момента пак има промоция в Метро на McCulloch електрически 2200Вт и моторен CS340 нa 229 лв
cakev79 - специалист
Във сряда ми го донесе един приятел.Още не съм го пробвал.Не са попълнили гаранционна карта и никъде не пише срока на гаранцията.Иначе със касовата бележка важала във всеки сервиз на Хускварна.Утре ще отида да проверя дали е така и после ще видя как да действам.Иначе щях да питам има ли някои наблюдени и над бензиновите.
cakev79 - специалист
https://www.google.com/search?q=RG-EC+2 ... B737%3B800
не знам дали с това може да отговоря на колегата
kr1100 - майстор
cakev79 написа:
Не са попълнили гаранционна карта и никъде не пише срока на гаранцията.Иначе със касовата бележка важала във всеки сервиз на Хускварна.Утре ще отида да проверя дали е така и после ще видя как да действам.Иначе щях да питам има ли някои наблюдени и над бензиновите.
Aз имам -купих CS340 на промоция от Метро 09м 222лв. И моята гаранционна карта не е попълнена, директно в сервиза на Хукс-ита.
Гаранцията е 2г.
Използвах я да нарежа изсъхнали 2 вишни и 1 череша. Вишните дебели /ствол около 18-20 см, черешата около 30см.Пали лесно, но е по-тежък от ел.трион.Масло за двигателя слагам на Хуксварна купено за косата. За веригата наливно М10 примесено с трансформаторно. Не съм го използвал много дълго време .
Използвам го за кастрене в отдалечения край,че не ми се разпъва кабелак.Иначе за сериозни неща карам с ел.Гризли 1850 -дълга шина
Не отдавна станах собственик на ел. верижен трион SKIL 0780AA. Някой може ли да каже нещо за тези машини.
bigdragon - майстор
Добре дошъл във форума!
Честито за придобивката,
Да го ползваш безопасно, безаварийно и дълго!

Прочети внимателно инструкцията. Важно е!
Това не е мобилен телефон, с триона може и да се осакатиш....
Ако имаш конкретни въпроси, питай... Но така само по принцип, какво да ти кажем?

Сега, след като го имаш, е добре ти първи да споделиш твоите впечатления.
cakev79 - специалист
Предната седмица ходих на село и реших да пробвам машинката.Бях скептично настроен,но определено съм. Доволен.Остава колегата dragozow да сподели мнението си за новите модели.Дори в момента единия пак е на промоция.
dragozow - майстор
Новите модели са с пластмасово колело, имам в магазина, евтина работа, не ми харесват. Все още има от моделите с метално колело, в ценовата листа за 2015 обаче ги няма. Ние направихме друго, внесохме много хубав трион на Hitachi с метално колело, надлъжен двигател, електронна защита от претоварване, плавен старт, регулираща маслена помпа и всичко каквото има измислено за електрически трион, направихме добра цена и така:
http://www.argo-market.com/Products/Details/2526
Не е 150 лв, но е много качествена.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 64

Тема "електрически верижен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: