• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
gamencerista - специалист
Колеги трябва ми някакъв бюджетен шлайф да мога да матирам боята на колата и след това да го подаря на някой ( просто не мисля че ще го ползвам отново ). Към коя марка да се насоча ?
GREEN TOOLS
Колкото изкара,толкоз.И 2 да купиш,пак си на далавера.
А Радйдер няма ли да е по-добре, тея РТР в Практис ли ги продаваха ?
VLADO66 - майстор
За какво ти е шлайф :? На ръка за един час е готова.
koveslav - майстор
Едно време с виброшлайф и шкурка 180 подготвяхме за боядисване Трабантчетата.Ставаше само,ако е такава едра шкурката,но пък тя за съвременните бои е неприложима(не запълват като старите и всички драскотини личат).Ще е нужен цялостен шприц и после-пак на ръка. Ако сложиш по-ситна,понеже с машината работиш на сухо,толкова бързо се зацапва шкурката и спира да върши работа,че по-добре на ръка.А и някоя драскаща прашинка като попадне под машината,усещаш с такова закъснение,че много ще те е яд....
Aми мислех си че със шлайфа ще е по-бързо. Също така мислех да карам със шкурка 180, ама ако не става каква да ползвам ? 240 ?
koveslav - майстор
Карай на водно,не се вкарвай в излишни филми.Няма да спестиш нито много труд,нито кой знае колко време,а шанса да имаш лош с резултат с машината никак не е малък.
С кой номер шкурка на водно ?
зависи дали искаш да стене пперфектно, почваш с 800 - 1000 и 2000 на финал, водна на ръка, като най-много наблягаш на 2000
Е как само водно бе колега. Гледал съм майсторите как търкат яко на сухо :)
  • 1
  • 2

Тема "Виброшлайф за боята на колата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: