Ел. инструментите. Консумативи.
ceco_144 - специалист
Kumay написа:
Става нова, ама не оригинална! Особено, когато е с елементи с неясен произход...
Имаме колега, който дава 6 месеца гаранция след рециклиране, елементите му са по-скъпи и пак не карат като оригиналните!
http://www.elimex.bg/product/15485/akum ... -lava.html
днес като ги гледах бяха подобни на тези, но 2200mah. От този магазин ми ги предложиха смяната.
Chefo77 - майстор
mitko64 написа:
Да, така имам Бош- ПРОФЕСИОНАЛ с 3г. гаранция, но батериите са с 6 месеца :yawinkle: . Явно си е тото. Нищо лично за LI- ion, но явно е до късмет.
Аз пък имам 3 години на батериите :? Вероятно защото е събери чарк :)
Сузи - специалист
Какво стана с отстъпката за форума от Бош. Доворил съм отстъпки за форума от две фирми за добавки и една за масла. Обещаха да се регистрират техните инженери за да бъдат полезни на форума. Утре имам уговорени още два тел. разговора с фирми за масла.
Kumay - майстор
Сузи написа:
Какво стана с отстъпката за форума от Бош. Доворил съм отстъпки за форума от две фирми за добавки и една за масла. Обещаха да се регистрират техните инженери за да бъдат полезни на форума. Утре имам уговорени още два тел. разговора с фирми за масла.
Темата е "Винтоверти" и е в раздел "Ел. инструменти", не в "Говорилня"! :axe:
Chefo77 - майстор
Уговорена е отстъпката. Само че искат купувачите да имат IQ над 70. Кофти, нали?
ESPACE - майстор
И щом е договолиЛ, а се казва Сузи значи има проблем с половата принадлежност.
nv952 - майстор
Ще си купувам подарък за Коледа и се чудя между Ампер-клещи и винтоверт.
Сега ще се пробвам да обясня какво искам от винтовера.
1 да има съединител или както се казва.В смисъл когато завивам някой винт и той се завия на 100% битчето да не продължава да се върти в главата на винта и съответно да се изхабяха тъй като бая затрих по тоя гаден начин.
2 да не е с ударна функция.(или ако има да може да се изключва)Ще го ползвам за пробиване в дърво и за завиване на винтове до 6-7см Макс.
3Да ме изкара поне 5 години.
4цената да не минава 500лв
EDI - майстор
Прегледай темичката зе електрическите винтоверти.Мисла, че там ще си намериш подходяща машина.Държиш ли да е акумулаторен или и електрически ще ти върши работа.
nv952 - майстор
С батерия искам да е да може да го разхождам тъй като на вилата имаме само 1 контакт на майка си в.... и тъй като мислим да построим нещо искам да не зависи от разклонители.
А иначе може ли един линк за темата защото не е знам тая.
ПП предполагам че за тази казваш viewtopic.php?f=54&t=20418
EDI - майстор
Да, за тази тема. ми беше мисълта.Иначе до 500 лева има много машини - БОШ, ДЕВАЛТ, МАКИТА, абе голям избор.Сега и промоции има.Ей този погледни - http://www.servina.net/index.php?c=view_prod&stID=18458 този също http://www.servina.net/index.php?c=view_prod&stID=16508 .Моя е такъв, като последния, корава машина.За МАКИТА може да се допиташ до КУМАЙ.

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: