Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77
- майстор
496 мнения в "Инструментите на Sparky - Ловеч"
cls6666
- помощник
нищо не казахте за импакт драйвъра на спарки и междувременно си взех такъв на макита цитирания td090d само че моя е бяло черен ,имам само положителни отзиви ,аз го използвам в ремонтните дела при автомобилите в сервиза,иначе имам 10,8 волтов винтоверт парксайд и когато не стига мощноста му допълвам с макитата,имам нужда от една резервна част за полирмашина спарки към кой мога да се обърна за съвет откъде да закупя
anabolicbeast
- специалист
cls6666 написа:нищо не казахте за импакт драйвъра на спарки и междувременно си взех такъв на макита цитирания td090d само че моя е бяло черен ,имам само положителни отзиви ,аз го използвам в ремонтните дела при автомобилите в сервиза,иначе имам 10,8 волтов винтоверт парксайд и когато не стига мощноста му допълвам с макитата,имам нужда от една резервна част за полирмашина спарки към кой мога да се обърна за съвет откъде да закупяЧестито! Макитите с корпус в бяло и черно са от юбилейната серия за Англия!
Niky77 написа:А бе работи се във фирмата, но не е на нужното ниво. Имат потенциал, но изпуснаха много можещи и знаещи хора. Вече бях писал, но за тези които не са го чели, ще повторя - китайското производство е прекратено и моделите ще ги правят в Ловеч. За тези, които се интересуват кои машини не се правеха досега в Ловеч, мога да ги изредя, стига да има интерес. Знам всички силни и слаби модели на Спарки. Ако някой е забелязал, че досега съм писал основно за Макита във форума, да не му е странно, че знам толкова много за ловешкия завод - продавам и сервизирам машините им вече единадесета година. Нескромно е, но сервиза ни е най-силният в България. Ако някой е решил да се довери на българската марка, с най-голямо удоволствие мога да го посъветвам дали да си вземе или не даден модел. Няма да пиша рецензии, но ще отговарям на всеки заинтересуван.Здравейте Niky77,
Какво е мнението ви за ренде Sparky P282. Харесал съм си го защото единствено то от всички марки и модели рендета има толкова голяма дълбочина на рендосване (в смисъл може да се ползва за рендосване на вътрешни ъгли)
Благодаря ви предварително.
Росен
Kumay
- майстор
Росен123 написа:Здравейте Niky77,Здравей, Росене!
Какво е мнението ви за ренде Sparky P282. Харесал съм си го защото единствено то от всички марки и модели рендета има толкова голяма дълбочина на рендосване (в смисъл може да се ползва за рендосване на вътрешни ъгли)
Благодаря ви предварително.
Росен
Оторизиран съм от Niky77 да ти отговоря, защото той е възпрепятстван - има БАН вовеки!

Това ренде не съм го продавал, само другия модел с 3-те ножа Р382. Не е лоша машината, доста хора си я ползват безаварийно. Но както и друг път съм писал - ако можеш да дадеш някой лев отгоре потърси МТ191 на Maktec. То си е оранжев вариант на Макита 1902, но цената е доста по-ниска. Мисля, че може и да се намери под 200 лв. По-добре работи от Спаркито - има колеги от форума, които го имат - да споделят мнение.
Здравейте,
Благодаря за отговорите. mitko64 е прав спрял съм се на P282 защото може да прави фалцове на дълбочина 18мм.
По отнощение на P282 ме притеснява "качеството". Напоследък доста се говори за китайските SPARKY и за проблеми свързани с използването на евтини части.
Та така надеждни ли са рендетата на SPARKY?
Благодаря за отговорите. mitko64 е прав спрял съм се на P282 защото може да прави фалцове на дълбочина 18мм.
По отнощение на P282 ме притеснява "качеството". Напоследък доста се говори за китайските SPARKY и за проблеми свързани с използването на евтини части.
Та така надеждни ли са рендетата на SPARKY?
mitko64
- майстор
Какво да ти кажа, минал съм по този път- имам 12 машини Спарки. Точно рендетата пък доколкото съм чувал са китайци, но не виждам нищо лошо- 382 си е добра машина, но и цената и си е добра. Предполагам, че и 282 не е евтина. Аз Спарки ги отшумях почти окончателно- като ще купувам китайци, поне да са евтини и с желязна гаранция(не като Спарки, да си траят и после- ама мой човек, защо не си я донесъл на профилактика на 6-ят месец, ха сега плащай-ТЕРИКАТИ) . Лидълците имат един модел, отдавна го дебна да го купя за приятел, Griffin доста добри отзиви дава за него, но не знам доколко фалцове може да прави.
Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература