• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 21
Ел. инструментите. Консумативи.
Leon - специалист
Вероятно са теглото.

:?
mitko64 - майстор
bagera1 написа:
mitko64 написа:
Имам два акумолат. Парксайда и на двата зареждането точно си отговаря на спецификациите- 3 часа за 3,6V и 1 час за 18V. Tова час и 20 мин. нещо не се връзва, нямат такъв модел. Да не е нещо сдухана конкретната бройка, която си тествал. А това за изключването не знам как да го приема- Парксайдса изключва и при напълно заредена батерия, ако го претовариш, след две секунди върти наново без забележки. Гледа се индикатора на зареждането да отиоде силно в червения сектор. Цените няма какво да ги коментирам, разубедете ме - Батерия 18V, Li-ion, 1.5Ah има ли някъде за 28 лв.?
Колега от лидъл ли тези батерии, по поръчка ли. Днес бях в един склад и си взех ннякъв 12v китаец, който ще ползвам с акомулатор но имаше и доста парксайд но18v. Та ако взема един ще мога ли да намера батерия
Около нова година купувах две 18V-тови, 1,5Аh, за В2 и В4 модели(по скоро за В4), за по 28 лв. от сервиза им е- бушона на Компернас. Поразпитах ги за цени и се учудих, че и 10,8 и 14,4V-товите са на същата цена. За сегашният , ударен модел май са преписали цената от Германия(20 евро) http://www.lidl.de/de/parkside-akkupack ... ly/p195658
Ильо - помощник
zmiori написа:

Какви са тия нютони, старата ми корса двигателя и бе с 86 N/м?
На колелетата или на двигателя и при колко хиляди оборота? :roll: :wink:
kabel96 - специалист
Някой може ли да снима 18 волтовата батерия вътре с какви елементи е. =D>
anabolicbeast - специалист
kabel96 написа:
Елементите са Parkside. 5x1,5 Aч.
kabel96 - специалист
anabolicbeast написа:
kabel96 написа:
Елементите са Parkside. 5x1,5 Aч.
ОК.За да съм по ясен интересува ме модел например 18650 или други.Колко С са.Тоест какъв разряден ток търпят.Има ли някакви надписи по тях. :axe:
ESPACE - майстор
100% са 18650. И 100% върху тях пише "PARKSIDE 1500mAh". Нима очакваш да пише Samsung 18650.INR18650-15M? Брандирани са.
anabolicbeast - специалист
Та какво значение има толкова точния номер?

Прикачен файл

20150422_002034.jpg
ESPACE - майстор
Aaa, Браво, не очаквах. Самсунг са явно. 20C е значи тока или 30А
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 21

Тема "Винтоверти Parkside от Lidl" | Включи се в дискусията: