• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
iivanov - майстор
Май се скофти електрониката на хускварната ми (аuto tune ). Къде мога да и пусна диагностика? :?
dragozow - майстор
Повечето оторизирани сервизи, в гаранция ли е?
koveslav - майстор
iivanov написа:
Не.
Най-вероятно ти е препоръчана като модел.Тръгвай по обратния път,през хората които са ти я предложили и доставили и при които е била в гаранция.Логично е те да могат да осигурят и истинска диагностика и поддръжка.
ZMeyGorianin - майстор
Прикачен файл:
34594.jpg
Снимка от нета
34594.jpg (74.17 KиБ) Видяна 1874 пъти
Става въпрос за ел. косачка за трева. По информация на главния градинар /жената :-D /, ел.мотора развърта нормално без товар и спира когато се постави /развъртян/ върху тревата. Не знам дали тези машинки имат кондензатор и дали е там проблема?
Трябва да има кондензатор и много вероятно проблема да е в него.
koveslav - майстор
haho написа:
Трябва да има кондензатор и много вероятно проблема да е в него.
Развърта,т.е. тръгва,но като я натоварят спира.Мисля,че ако кондензатора е гръмнал въобще няма да тръгне ....
Кондензаторът е не само стартов, но и работен.
Освен това той не е "гръмнал", а най-вероятно е изменил капацитета в някаква степен.

Пробвай с нов :thumbs:
mitko64 - майстор
Да се консултирам и аз. При искров огън и пукане от колектора, кое е окъсено- статор или ротор(логически трябва да е статор- машината мина през пожар, а статора е по- близо до пламъците)? Става въпрос за Спарки BUR2- 350E. Има една изгодно в олх. без ротор, та да я параря ли и да присадя на моята?
Andri01 - майстор
Четки,колектор кондензаторите/ към четките/. Ако е окъсен статора,няма да тръгне!
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: