Първото нещо което ще режа със това зеге ще е един ламинат за стаята ми,тук във форума четох за ножчета за дърво но можете ли вие да ми препоръчате някое добро ножче за дърво и ламинат,трябва ли да е със обърнати зъби за него ?

Chefo77 написа:За ламинат оптималният вариант е Т118B или T118A на Bosch. Всичко останало или чекне, или разкатава фамилията на зегето, или е неефективно. Вярвай ми, пробвали сме сигурно всички ножчета на пазараСвързах се със човека който ми каза,уговорихме се за зегето сега си търся ножчета.Ще вида къде ги има тези двете.
jinio написа:Здравейте, какво ще кажете за това Зедге, като марка и като възможности, внос е от Англия и цената е 45лв. Струва ли си да рискува човек? Зедгето е 800W и е снабдено с лазерЛингвистичен върос. Откъде ти дойде това "Зедге" ?
n_a написа:Това е андроидско приложение с музика предимноjinio написа:Здравейте, какво ще кажете за това Зедге, като марка и като възможности, внос е от Англия и цената е 45лв. Струва ли си да рискува човек? Зедгето е 800W и е снабдено с лазерЛингвистичен върос. Откъде ти дойде това "Зедге" ?
n_a написа:Коментираме уреда, а не правописните грешки. Не ти ли хрумва, че са ми много едри пръстите и понякога натискам две или повече копчета, а именно това е причината за лингвистичния ти "върос".jinio написа:Здравейте, какво ще кажете за това Зедге, като марка и като възможности, внос е от Англия и цената е 45лв. Струва ли си да рискува човек? Зедгето е 800W и е снабдено с лазерЛингвистичен върос. Откъде ти дойде това "Зедге" ?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: