• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
mitko64 - майстор
Ръкохватки за 43мм. колко искаш за около 4 лв. Модела на Блека от снимката мисля има близнаци от Раидер и КингКрафт(от Aldi), поне тези съм виждал. С Крафта съм работил, много корав излезе, докато не свършиха четките.
daniel vasev - специалист
Би трябвало да има съединител.А и в тухла дали ще заклини.
nikolson - майстор
mitko64 написа:
Ръкохватки за 43мм. колко искаш за около 4 лв.
Че даже и за 3лева. А и по битаците може да ги има.
mitko64 - майстор
daniel vasev написа:
Би трябвало да има съединител.А и в тухла дали ще заклини.
Би трябвало да има. Близнакът му http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anze ... 47-84-8719 със сигурност има. Бъркал съм лепило и бетон с него, та като е повечко сместа почва да гъргори.
Според мен и дръжка за бормашина става.
mitko64 - майстор
Става естествено. Моето СпаркиВР241Е, мина през пожар и ръкохватката му се стопи. След ремонта карам с някаква измислена китайска ръкохватка. Проблем с ръкохватките има при машини с шийка 57мм.(BZ16) и машини с шийка 43мм. а патронник до 16мм.(BUR2 350). Тези горе от линка с лентата от перфоратори са за такива с вертикален двигател и май не стягат до 43мм. Скоро мъчих такава от последния лидълски къртач, да я монтирам на bur 2 350E, но не става.
stan73 - майстор
Да, за моят перфоратор Аинхел Глобал с вертикален двигател - дръжката е точно такава: с метална лента, която се дозатяга при въртене на ръкохватката.
И без ръкохватка ще кара.
vladim6 - специалист
здравейте,искам да попитам за начина на сглобяване на предната част на перфоратор sparky bpr 260e, отворих я за да сменя една пружинка и сега имам проблем със събирането, ако някой сподели лесен начин ще съм много благодарен
petkov_75 - специалист
Здравейте, колеги.Машините ми са здрави, но ми изгоря друго и за да не отварям нова тема реших тук да пиша.Намирам се в Берлин и ми изгоря реотана на скарата
Прикачен файл:
stuff_30894_pic1_1166172339.jpg
, а поръчката на нова от българия е доста сложна, пък и обичам да работя с ръцете си.Та въпроса ми е, знае ли някои, какъв диаметър е кантала, че да си купя и да сменя целия реотан.Тъп въпрос, но нямам шублер да премеря. Друго нещо е и метража който ще ми трябва, но според мен не повече от 10-12 метра.Ако някой е правил тази процедура, ще съм благодарен ако сподели.
И още един път се извинявам,че пиша в тази тема. Благодаря и :prost: :prost: !
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: