Ел. инструментите. Консумативи.
Фитилчо - майстор
Avas_co написа:
че след като гаранцията е във Франция, то поне машините ще са вече от Англия, че хем по-евтини, хем няма да се дразня, че уж имам някаква гаранция, пък...
За първото не си много прав. При адаша има по хубави цени (в последният случай, който гледах) но той и паунда отиде на майната си, друго беше на 2.20

За второто пак не си прав.
Купувам счупена лазерна рулетка Хилти от Англия. Не може да се поправи от мой приятел. ВИкам си шсе пробвам в сервиза на Хилти, да видим.
Оказва се, че няма значение откъде е купена машината(не по гаранция) и освен това се оказва, че всеки инструмент си има максимална цена за ремонт по каталог, която не можеш да надхвърлиш. В случая за лазерната рулетка беше 76 лева и ми я смениха с нова за тая цена... :shock:
Не съм опирал до гаранция от тях обаче... но не мисля, ще се излагат.

По принцип марката бош съм я зачеркнал аС вече :wink: ама от флекса съм доволен :) , за сто лева- колкото изкара

Още нещо, Фестуулските баКтерии са с 3(ТРИ) години гаранция и то международна :wink:

Тема "Гаранционно обслужване на професионални електрически инструменти." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: