• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 101
Ел. инструментите. Консумативи.
kabel96 - специалист
pansim написа:
Trakehner1 написа:
но не ме притеснява изобщо - занимавам се с електроника и стига да не са залети платките, няма проблем да го оправя или подобря.

Тези дни мисля да го отворя да го разгледам, искам да проуча възмжоността да монтирам по-големи радиатори и по-мощен вентилатор, за да коригирам 10% при 40С :D Изобщо няма да е скъпо, стига да става.
Здравей
Като човек занимаващ се с ремонт на такава техника, добронамерено ти казвам, да не я пипаш машинката докато си работи изправно.
Разбира се, инвертора си е твой, и ти си преценяваш какво да правиш с него. Аз само изказах скромното си мнение по въпроса.
Пансим земи си бутни малко сайта че много червенее.

Прикачен файл

Заснемане111.JPG
Заснемане111.JPG (61.57 KиБ) Видяна 3053 пъти
agj - майстор
cakev79 написа:
http://www.onlinemashini.bg/profesional ... jen-/24211
нещо за това
Един колега има подобно телоподаващо.Лично съм го пробвал и ми хареса много.
koveslav - майстор
cakev79 написа:
http://www.onlinemashini.bg/profesional ... jen-/24211
нещо за това
Прегледай хасковските сайтове за заваръчна техника,снимките са от там.Произхода на машината също е от там.
cakev79 - специалист
Реално бях мераклия за хасковския,но днес чакам от аргомаркета.
big_death - специалист
Пиши за впечатленията.
cakev79 - специалист
big_death написа:
Пиши за впечатленията.
Днес пробвах със 2,5 електрод,няколко заварки.Хареса ми.Тези дни трябва да взема и бутилката и ще кажа за телоподаващото.
kGitsov - специалист
Здравейте,

Харесал съм си да си купя инвенторен електрожен IGBT 200 mini-blue
Какво смятате за този производител и модел? Цената е около 170-80 лв и върви в комплект с ръкавици, кабели и соларна маска

Няма да си изкарвам прехраната с него, но вече няколко пъти ми се е налагало нещо да заварявам и трябва да търся и да се моля на някой..
pgt - специалист
kGitsov написа:
Здравейте,Харесал съм си да си купя инвенторен електрожен IGBT 200 mini-blueКакво смятате за този производител и модел? Цената е около 170-80 лв и върви в комплект с ръкавици, кабели и соларна маска
Производител някъде в Китай - търговци от Хасково много. Тази цена дето си обявил е без маската, с нея пише 210 лв. Простата аритметика показва, че маската излиза 30 лв., за тази цена не може да очакваш кой знае какво, а за самата машина да се изкажат имащите допир с Хасковските машини. :wink:
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 101

Тема "Покупка на ЕЛЕКТРОЖЕН" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: