Ел. инструментите. Консумативи.
griffin - майстор
мен не ми и трябва инструмент за професионални цели :-)
просто такав който да не ми се потроши в ръцете докато правя нещо :-)
Takezo Sensey - модератор
zz_stefanov , поздрави супер машинка е това ...върши чудеса .
Имам такава от около 1 година , 2 батерии , 1400 оборота...уникална е .
Като за 60 лв ...и 200-220 винта 35 мм. на преградни стени на двойна обшивка с една батерия май е добре.
Писах вече ..винт директен монтаж за дограма 182 мм. го завива директно в газобетон , без проходен отвор но на 1-ва степен на 500 оборота :wink:
zz_stefanov - майстор
Аз не я ползвам всеки ден и след 20 ден се усеща саморазряда на батериите. Когато я юрна обаче, двете батерии заредени предния ден ме изкарват през целия следващ, че и остава заряд. Мога да не нося зарядното със себеси. Добра е за парите си.
dragozow - майстор
Продал съм много от циркулярите на Спарки и конкретно TK-50. Нито един не се е върнал за ремонт. Има го и по-евтино от посочената цена.
elby - специалист
Аз съм с Макита -винтоверт+прожектор в куфарче,комплект и Бош-винтоверт.Боша не може да стъпи на малкия пръст на Макитата.
Ronin - специалист
Какво говорите за саморазряд на макитат ...имам две такива като едната съм я купувал на цена около 550 лв.преди три години...втората беше около 350 лв...преди година....това е уникална машина ...без аналог зарядно не нося....даже и резервна батерия не нося....зарядното им е автоматично...по добро от тая макита няма...старите ми бяха спарки ......и те не са лоши но място за сравнение няма....разлика светлинни години
pesho - специалист
Ronin написа:
Какво говорите за саморазряд на макитат ...имам две такива като едната съм я купувал на цена около 550 лв.преди три години...втората беше около 350 лв...преди година....това е уникална машина ...без аналог зарядно не нося....даже и резервна батерия не нося....зарядното им е автоматично...по добро от тая макита няма...
А Макитата носиш ли я ?... :?
Ronin - специалист
pesho написа:
Ronin написа:
Какво говорите за саморазряд на макитат ...имам две такива като едната съм я купувал на цена около 550 лв.преди три години...втората беше около 350 лв...преди година....това е уникална машина ...без аналог зарядно не нося....даже и резервна батерия не нося....зарядното им е автоматично...по добро от тая макита няма...
А Макитата носиш ли я ?... :?
Аз без нея все едно съм си забравил ръката
formulabg - специалист
няма смисъл да сравняватя макита с бош или спарки все едно да сравняваме мерцедес с трабант :-D но м/у бош и спарки бих избрал спаркито, за бош имам много лошо впечатление :)
Ronin - специалист
Имаме и два бр. спарки 14.4 V и 9.6 V .......с бош не съм работил но спаркито сме ги съсипали от работа....след 3-4 г. работа забележките са че пластмасата е по груба,оборотите са по малки от на макитата батериите не държат колкото на макитата ,по тежки са и по неудобни..появиха се луфтове в патронника и оста....но са кучета ......пак казвам че сме ги смазали от работа и сега се сещам че са скапали 8 бр. нови батерии до сега.....

Тема "Спарки или Бош ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: