Ел. инструментите. Консумативи.
ilkoandonow - специалист
Виждал ли е някой, Щилките /бензиновите/ :? които се предлагат по улиците , започват от 450 лв и в крайна сметка можеш с пазарлък да си я вземеш за около 180-200.Лично не съм ги виждал, дали въобще имат нещо общо.Разбрах че се внасят от Турция.Бил съм няколко пъти там но не съм видял такива ментета.Трябва ми за домашни условия :? :? :? :?
tokuro40 - специалист
пълно менте са ,правени са на някой кораб от Китай :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rumen Iankov - специалист
Купи си качествен инструмент с гаранция.Че някога евтиното излиза скъпо. :)
dragozow - майстор
Менте са, не купувай за да не дойдеш при мен :)
Вчера един дядо донесе в сервиза една дърворезачка Husqvarna 365, менте. На пръв поглед не си личеше ама който я е виждал истинската(като мен) веднага би хванал измамата. Дядото я беше купил за 300 лева( оригиналната струва 1300) и търсеше части защото се беше счупила. Такива естествено няма защото оригиналните не стават. Та евтинито му излезе скъпо...
4iraka - помощник
dragozow написа:
Менте са, не купувай за да не дойдеш при мен :)
Вчера един дядо донесе в сервиза една дърворезачка Husqvarna 365, менте. На пръв поглед не си личеше ама който я е виждал истинската(като мен) веднага би хванал измамата. Дядото я беше купил за 300 лева( оригиналната струва 1300) и търсеше части защото се беше счупила. Такива естествено няма защото оригиналните не стават. Та евтинито му излезе скъпо...
Обърни вниамание. че пише Huspvarna. Пред мен на улицата един шаран даде 180 лв. за такава. Аз му казах, но той ми хвърли поглед сякаш иксам да му измъкна далаверата
BanoTheWolf - специалист
:lol: То да Ви кажа и на мен един мазен арабин ми предложи някаква като почна от 1300лв., че толкова струва та чак до 150лв. искаше :lol: Викам тоя ме взе за мезе тука. Цялата работа е, че са пластмасови, детски играчки направо!
dragozow - майстор
Не ги купувайте тия, почнаха да идват в сервиза и "Щил" от тия арабските. Части няма за тях. Една маркова моторна дърворезачка при мен тръгва от 300 лева нагоре, някои дават толкова за менте и после викат "кво да правя сега".

Тема "въпрос относно ЩИЛ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: