Ел. инструментите. Консумативи.
Spokoiniq - майстор
Колеги, казус изникна :sad: Ще монтирам хоризонтлен бойлер във вграден килер, и тъй като вратите му са на 40 см от тавана, а отзад е кухо , искам там да мушна "пурата".Проблема е, че за да пробия в задната стена дупки за куките ми пречи баш тоя трегер отпред,зад него до задната стена са 45см и не знам за толкова"къс" перфоратор, че и барабар с видията.Изискването ми 100% е максимално високо, хоризонтален бойлер и окачване на стената.Не че не мога да пусна планки от тавана, но не ми се заиграва чак толкова.
Вашите идеи? :?
al-import ltd - специалист
макита имат малак перфоратор като осичка дължината му е едва 27 см модела е HR1830 мисля че ще ти свърши работа.....
PIP - майстор
Комбиниран ударен винтоверт ще ти свърши работа за няколко дупки.
masterval - майстор
Дали няма да е най-лесно с ударна бормашина около 500 вата?
За няколко дупки чак перфоратор, че и макита...
Spokoiniq - майстор
Абе идеята беше да не се купува, а да почерпя някой от тук да ги продупчи с такъв компактен, така че офертата важи откъм 5 ноември, тогава ще е готово бойлерчето, че са зарити с поръчки.Колкото до Макитата, понеже вече ми е неудобно от приятели да искам перфоратори за това-онова като изникне реших да купя, колегата е от форума и чака доставка до десетина дни и цените му са :supz:
Niky77 - специалист
А от другата страна на стената не става ли?
al-import ltd - специалист
Ами няма смисал да купуваш като има под наем вземи един и ок!!!!!
Spokoiniq - майстор
Може и отзад да пробвам, съосността обаче ме притеснява, щото Светлю Шишков ползва едни планки за окачване с фиксирани уши и ако мръдне-увисвам

Тема "Перфоратор за тясно място?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: