Ел. инструментите. Консумативи.
reg.s - напреднал
Здравейте. От доста време имам мерак да си взема компресор, а сега освен мерак имам и някой друг лев скатан за тази цел. Насочил съм се към марката Steinhaus. Познат има няколко техни инструмента, експлоатира ги здраво и е доволен, за това реших и аз да рискувам с тях. Колебая се между този и този модел. Като характеристики мисля че и двата ще ми вършат работа. Какви са предимствата и недостатъците на двата компресора (еднобутален маслен и двубутален безмаслен)? Приемам и други предложения в този ценови диапазон. Благодаря.
Последна промяна от reg.s на ср сеп 11, 2019 3:58 pm, променено общо 1 път.
plamen6703 - майстор
ср сеп 11, 2019 3:04 pmreg.s написа:
Колебая се между този и този модел. Като характеристики мисля че и двата ще ми вършат работа. Какви са предимствата и недостатъците на двата компресора (еднобутален маслен и двубутален безмаслен)? Приемам и други предложения в този ценови диапазон. Благодаря.
От много колебания или от голям мерак си пуснал два еднакви линка и когато е един компресор избора е или купуваш, или не купуваш :) Тоя компресор от линка струва колкото струва, става да си напомпиш гумите на колата и да пръснеш нещо дребно, което не изисква качество! :partyman:
reg.s - напреднал
Упс, моя грешка, от много мерак е. Поправих се. Един познат има като този първия, използва го за гайковерт, мнението му е по скоро положително, но той така или иначе няма големи изисквания. Ще се ползва непрофесионално за гаражни нужди.
dragozow - майстор
Гайковерт..трудно, това са хоби компресори. Ако избора е само между тези вземи масления, линка му е грешен. Имай предвид, че еMag нямат никакви части за него и след гаранцията ако се счупи ще го хвърлиш, защото главата му не прилича на глава от никой друг компресор. Не дава 322 литра/мин ако това гледаш. Имай предвид, че китайците масово лъжат с параметрите. Става да помпаш гуми, топки и нещо дребно за гаража.
DundyTheCroc - майстор
На работа имаме ей този:
https://www.emag.bg/vyzdushen-kompresor ... DXPC59BBM/
Цената на някакво промо беше 310 лева, ползваме го да чистим прах от техниката и съм много доволен.
reg.s - напреднал
dragozow надявах се да се включиш :-D :-D :-D . Избора не е само между тези двата, просто понеже имам познат който ползва такъв и ми го похвали за това и се бях насочил към тях. Моля за професионална препоръка за нещо в този ценови диапазон. Благодаря предварително.
plamen6703 - майстор
нед сеп 15, 2019 11:04 amreg.s написа:
Моля за професионална препоръка за нещо в този ценови диапазон. Благодаря предварително.
В този ценови диапазон всичко е едно и също и каквото и да вземеш все същата работа ще ти върши като останалите.
Просто вземи един компресор и си върши работа! :partyman:
dragozow - майстор
Ето и един китайски Abac в този ценови диапазон. Общо взето парите са малко.
reg.s - напреднал
Благодаря за съветите. Ще се ориентирам към abac.

Тема "Колебание между два компресора." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: