Ел. инструментите. Консумативи.
Niky77 - специалист
al-import ltd написа:
Разчитай на марковото и доказаното!!!!!!
Да де , за това говорим - № 1 по производство в Европа http://www.comet.si
damian_7 - специалист
Niky77 написа:
Потърси словенски диск "Silver conti"при "Липата". Ако го няма ще ти го достави за ден-два. Цената която писах е за словенски, професионален диск.
Знам за един магазин "Липата", но за кой град става дума? А за качественото спор няма, макар че се нароиха доста ментета.
Niky77 - специалист
Свиленград, естествено!
al-import ltd - специалист
Точно така има доста ментаци,така че внимавай......почти всички по големи фирми работят с китаи..и само китаиски ментаци а изглеждат като оригиналните...отваряи си очите на 4
damian_7 - специалист
Благодаря за съвета, но то вече си ни стана навик да внимаваме за всичко, което си купуваме. Между другото, когато си избирах гранитогреса, в един от магазините продавачката доста старателно ме убеждаваше, че китайския е най - модерен, здрав и т.н. в момента на световните пазари. Аз разбира се, си купих материала от друг магазин (на думи испански гранитогрес), но кой ти дава гаранция, че и той не е внесен от Китай.
damian_7 - специалист
Оказа се, че и в Свиленград имало диамантени дискове. Закупих си един на BOSCH за 20 лева, но се съмнявам дали е от този вид, който търсех. Към Niky77 - в Липата не продават дискове за гранитогрес, но го намерих на друго място.
Между другото, някой запознат ли е с инструменти на Raider, българска фирма за строителни или ремонтни машини и консумативи?

Прикачен файл

disk BOSCH.JPG
disk BOSCH.JPG (12.13 KиБ) Видяна 5995 пъти
EDI - майстор
На прав път си - това е диска за керамика на БОШ /то дори си го пише/.Аз с такъв рязах моя гранитогрес.
damian_7 - специалист
Каква беше дебелината на гранитогреса ти? Моят е 1 см и това вероятно ще изисква усилия при рязане. Чудя се само дали ще трябва по - сериозен натиск, или да оставя повечето работа да свърши диска.
EDI - майстор
Ами български модел АНДОРА, но не знам колко е дебел 8-9 мм сигурно.Няма нужда он голям натиск, диска сам си реже.Отначало внимавай, когато зарязваш, натискай слабо, да не отлюспи големи парченца от ръба, след товамалко по-силно, но не прекалено.

Тема "диамантен диск" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: