Ел. инструментите. Консумативи.
griffin - майстор
Колега машинката дори и да ти е добре от към мощност ще ти загрява повече спрямо по скъпите машини и по често ще трябва да правиш почивки което понякога е досадно дори и да не се набие с прахоляк :-)
Мисля че на Budget-a даже си пишеше колко е времето за работа и после трябва почивка на мотора, аз имам едно шмиргелче и на него пише 15 мин :)
Ronin - специалист
Оня ден си купих същата...за 19.90...просто така да я имам под ръка...тръкнах една стена под прозореца и деиствително търка доста добре...напълни се с пепел...но има щуцер за прахосмукачка...не съм го пробвал...ама машинката си търка и е много лека....отдолу плочата към корпуса е с пластмасови едни джиджавки и не е за професионална работа но за 30 кв. ще ти свърши работа ...пък и е 20 лв.....много важно.....вземай и не се чуди.....
solo5 - майстор
мерси колега
може другата седмица да направя още една гипсова шпакловка на таваните и после да я купя тая джаджа и аз :roll:
rolls - специалист
rolls написа:
Takezo Sensey написа:
rolls написа:
Някой правил ли го е това и ако може да сподели опита си, а ако не - някое друго предложение.
Орбитален шлайф . :idea:

ps.: Евтин !!! :wink:

.
Нещо такова ли имаш предвид?

http://www.thispay.com/catalog/index.ph ... uctId=5623
Takezo Sensey - модератор
Даммм орбитален шлайф, колегата има вече около 150 крадрата гипс с подобен. Е задръсти лагерчето на ротора - нормално за 3 кинта е като нов .Сега си търси прахосмукачка, за да включи търкачката в нея, че има изход за такава. :idea:
dragozow - майстор
Гледах как работят с едни такива машини за шлайване на стени. Представлява един дълъг прът с прахосмукачка. Не знам каква беше ама е професионална и нямаше грам прах.
rolls - специалист
dragozow написа:
Гледах как работят с едни такива машини за шлайване на стени. Представлява един дълъг прът с прахосмукачка. Не знам каква беше ама е професионална и нямаше грам прах.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=7284

Нещо като показаните тук ли? :) И аз съм ги виждал по обекти и ми се струват супер за целта. Но който си работи с такава си знае ...
rolls - специалист
Абе пичове, тия орбитални шлайфове със специални консумативи (шкурки де) ли са, щото не ми стана особено ясно как се захваща към диска? Днес гледах един на Skil и ми се струва, че беше с нещо като велкро. Ама май в Практикер имало виброшлайфове Budget по 15 кинта и смятам да видя за какво става въпрос. Ментак, ама сигурно ще ми свърши работа
Takezo Sensey - модератор
rolls написа:
Ама май в Практикер имало виброшлайфове Budget по 15 кинта и смятам да видя за какво става въпрос. Ментак, ама сигурно ще ми свърши работа
Има ги и на много други места...виброшлайфа ще дълбае !

Тема "Виброшлайф BUDGET BVS 1355 ?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: