Ел. инструментите. Консумативи.
Transporterr - специалист
Master_Kenobi написа:
Твой пролем! Тия неща се знаят и нямя кяк дя скриеш завод или внос от Китай. А тебе явно няма защо да те убеждаваме, като си Тома Неверни!
няма защо наистина , и не ми никакъв проблем :cool:

прекалено много боклуци съм виждал включително и един къртач от тази марка!Собсвеникът му твърдеше че е изключителен и неповторим. Кратката проба доказа всъщност че просто човек не е пипвал други подбни машини.Така че всеки има право да си мисли какво си ще,но има едно понятие -подвеждаща реклама.Само защото някой е чул и ли знае че са Швейцарски или Германски няма право да твърди че видиш ли всичко под слънцето с тази марка е гут :roll: ОК?
Master_Kenobi - V.I.P.
satansho написа:
Така че всеки има право да си мисли какво си ще,но има едно понятие -подвеждаща реклама.
Какво имаш предвид? Дали е това, което си мисля?! :?
Transporterr - специалист
ami ako ми кажеш какво си мислиш ще ми е по лесно да кажа дали е това :) все пак нямам си баба със стъклена топка като Азис.. :-D
Master_Kenobi - V.I.P.
Зададох ти конкретен въпрос! Какво имаш предвид с по-горе цитираната от мен фраза? Ако имаш нещо предвид - кажи го, ако ще словоблудстваш само, иди да го правиш в друга тема.
Тази примерно.
pesho - специалист
Master_Kenobi написа:
pesho, KRESS ли е менте?! :shock:
Муа-ха-ха-ха-ха! :lol: :lol: :lol:
Да,бе..в сравнение с ИСТИНСКИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ инструменти си е ментак..пък и за тея пари..бегай,мани,бегай.....Муа-ха-ха-ха-ха
IJAN - специалист
Имам такъв от няколко години - не е червен на цвят обаче.За перфоратор става-дупчи бетона без проблем-за къртене не става, слабичък е 2,7джаула.При този модел изнервящото беше че като се слага свредло не е като например при Бош директно да влиза ,а тука ще трябва да дърпаш едната част отпред за да влезе свредлото.Иначе не е лоша машинка.
pesho - специалист
Кво значи не е лоша,IJAN-то всяка е не лоша.И за тез пари.В продавам Evdoki,продава ,например същия клас перфоратор,Makita HR2020 за 250 лв-за 2/3 от цената на kress-a.Само дето е 23 пъти по-нелош..
IJAN - специалист
Аз затова вече купувам само MAKITA.
radikn - помощник
от Китай
И се радвайте че пише Made in Japan
Японците да не работят по-евтино от немците?
Всеки си има предпочитания за марка.
Признавам си че и аз бях скептично настроен , но се оказа че е много добра машина!

Тема "Kress 800 PE" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: