Ел. инструментите. Консумативи.
emil_v r - майстор
Купи си по-добре винтоверт , и го ползвай за дрелка :evil: .

Ще дупчи бааавно , но мощно .

На здраве за рожденниците :wink: :partyman:
skartalov - специалист
Имам такава "машина на времето" и съм страшно доволен. Супер компактна с висок въртящ момент, но да ти кажа чесно никога не съм я ползвал за винтовеерт.
Дори и да става, все пак няма тресчотка! Абе въобще ако си я взимаш за дупчене на дупки няма равна! Аз и скъсвам г..а от работа и няма проблеми.
Иначе отделно си имам 3 винтоверта - 2 HITACHI и 1 BOSCH.
ronik - специалист
Заради банята си взех http://www.bg.sparkygroup.com/pt_produc ... 12/details, ударна е, че ми трябваше нещо за пробиване и има някви щуротии за въртящия момент, за да се ползва като винтоверт. Към 110лв беше.
shadowman - майстор
Ronik с тая съм работил и по-калпава машина не бях докосвал до този момент. Тия копчалъци отгоре само прецакват иначе добрата машинка (има я без тези екстри).
ronik - специалист
А бе свърши ми работа, настройките на копчетата за винтоверт режима си ги правих по усет, че по означенията не се получаваше. Не е мощна при пробиване и при по-големи бургии за бетон от 6 мм защитата се включваше много бързо. Според мен става за не много натоварена и неежедневна работа. Ей така за домашна машинка бива. :)
shadowman - майстор
На предишнта ми работа имаше една такава с копчалъци и една същата но без копчалъци, тая с копчалъците никой не я ползваше (само от зор), че много джаги отгоре и все неставаше, ползваше се предимно по предазначение и като винтоверт.
mitko64 - майстор
Предсти ми сглобяване на покривна конструкция с винтове 6Х120 и 6Х150 с пилотен отвор 4мм. По принцип ги завивам успешно с БУР 150, но ми е тежка за работа с една ръка. Този мъник БУ 100е дали ще се справи, или да не си давам парите.
mitko64 - майстор
За 4мм ползвам акумулаторна. Не мисля, че Скила с тези 100В и 800 об. ще се справи с горнито ми задание. Явно ще го карам по старому.
moimoimoi - майстор
http://www.dikarconsult.com/index.php?l=665&id=1897
27Nm Мисля че е достатъчно,дават я и за 6мм види

Тема "Бормашина Sparky BR 100E ?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: