Ел. инструментите. Консумативи.
dragozow - майстор
lyki написа:
Развий както те посъветваха 4-те болта,заедно а капака ще трябва да извадиш и коронката на ъгловото задвижване,почисти добре пиньона на него трябва да има един щифт избий го и извади ротора,иди при майстор дето има (Паяк) да го замери ,щом искри най вероятно има окъсяло или прекъснато поле на ротора ,купи си нов ,нови лагери и по същия начин го зглоби.
А дали си струва?
Niky77 - специалист
lyki написа:
Развий както те посъветваха 4-те болта,заедно а капака ще трябва да извадиш и коронката на ъгловото задвижване,почисти добре пиньона на него трябва да има един щифт избий го и извади ротора,иди при майстор дето има (Паяк) да го замери ,щом искри най вероятно има окъсяло или прекъснато поле на ротора ,купи си нов ,нови лагери и по същия начин го зглоби.
И после го хвърли! Или в обратния ред май е по-добре!
edre - специалист
Bechev написа:
Има два винта на посоченото място,които няма как да бръкна да ги развия.[/b]
Тия двата винта се развиват като разпробиеш пластмасата :-D
lyki - специалист
edre написа:
Bechev написа:
Има два винта на посоченото място,които няма как да бръкна да ги развия.[/b]
Тия двата винта се развиват като разпробиеш пластмасата :-D
TИя два винта са за капачето на лагера,след като махне пиньона издърпва назад потора с оста,перката излиза заедно с ротора и тогава свободно може да развие болтовете зада види дали е здрав лагера.

А относно това дали си струва,аз първо никога не бих си взел Райдер,второ сайта е направи си сам.Колегата сам си решава ,аз на негово място бих пробвал само заради предизвикателството да дам втори шанс на ъглошлайфа.
anton_ss - специалист
99% ротора е заминал .Трябва ти нов но май по-добре си купи нов ъглошлайф за по-сигорно!Защото може да си останеш с дадените пари за ротор.Говоря от личен опит!
Bechev - специалист
Днес ще пробвам с всички дадени от вас съвети(за които искрено ви благодаря),а след това в Дунава,но първо искам да му дам,както каза lyki втори шанс.Относно това дали си струва Райдър не се занимавам професионално с него,но си направих ремонта в двете жилища(почти в двете :-D :lol: във второто остана малко :sad: )за това не ми се иска да купувам друг,който незнам дали ще ми потрябва след това.Но както казват:За тези пари,толкова!
mirk - майстор
Не в Дунава, на рибите за кво им е :lol: на вторични при мангалите.
А,какъв модел е ъглошлойфа? :sad:
Bechev - специалист
Rairer RD-AG14

Прикачен файл

RD-AG14.jpg
RD-AG14.jpg (6.77 KиБ) Видяна 8196 пъти
Bechev - специалист
ОПРАВИ СЕ!!! :lol: :lol: :lol: Смених четките и тръгна ,като нов :wink: .Спря да свети и сега има същата мощност,както преди. Да се надявам,че ще помогне да довърша апартаментчето,а след това ще го пенсионирам. :-D :-D :-D

Тема "Ротор на ъглошлайф Raider" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: