Мушеници
сега виждам че тея водачи или ограничители или как там им се казва, които се монтират допълнителн от страни на рендето за да караш по права линия не са включени в комплекта. Сигурно ги продават отделно, ама дали ще ми трябват 

pif4o написа:Момци да се похваля, днес си купих Скилчето 1560 от Практикер на прИмоция 99 кинта + мнооого готин сакТова ще да е от Волвоторенденцето жужу като осичка, вече го сефтосах, загладих грозните ръбове на едно Волво 740
И веднага да питам, прави ми впечатление че ножчетата от ляво стърчат малко повече от колкото в дясно, така ли трябва да е или трябва да ги разхлабя и да ги изравня ???
pif4o написа:Момци да се похваля, днес си купих Скилчето 1560 от Практикер на прИмоция 99 кинта + мнооого готин сакЩе се престраша да попитам,какво му прави на Волво-то с рендето?ренденцето жужу като осичка, вече го сефтосах, загладих грозните ръбове на едно Волво 740
И веднага да питам, прави ми впечатление че ножчетата от ляво стърчат малко повече от колкото в дясно, така ли трябва да е или трябва да ги разхлабя и да ги изравня ???
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: