• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
snoopdoggystyle - помощник
придобих яснота по въпроса, за което ви благодаря

само не разбрах с ъглошлайфа, с койко разполагам /3-11000 об,/
ще стане ли работата

ако не, този Ексцентършлайф Raider RD-RS02
http://www.raider.bg/index.php?p=5&cat=75&id=226

или да наливам още пари?

Благодаря
housedoktor - майстор
С двата:смъкни добре старата боя с шлайфа ,после заглади с орбиталния.За около стъклата ще ти е трудничко по този начин-там ползвам делта шлайф,но става с горещ въздух и шпакла,но пази стъклото с някакъв щит
snoopdoggystyle - помощник
Здравейте момчета, накратко какво си купих:
Виброшлайф Skil 7361 AA за 69 лв. - в момента е на промоция в Практикер - 30 лв. надолу от цената

отделно си купих велкродиск за флеск и шкурки
housedoktor - майстор
С този ще ти е лесно за областа около стъклото. Иначе е по-бавен за голяма площ.След работа почиствай машината със сгъстен въздух особенно филтъра
griffin - майстор
Дааа на тия на скил точно филтара им е страшно куцото място, имам ексцентър с такъв филтър който е забит до крайност, не се почиства както е дадено в упътването само с изтръскване а аз нямам от къде да се докопам до компресор да го продухам :-), за сега обмислям купуването на една торбичка от спарки ексцентър и се надявам да стане ама да видим :-)
prascho - майстор
Как се закрепва шкурката към тази велкро шайба на флекса?
mitko64 - майстор
Еми притиска се както велкро лепките на якета , обувки, чанти. То затова се води велкро. Сваля се с дърпане(чува се пукане). Ако има дупки за прахоотвеждане, се гледа тези на шкурката да съвпадат с тези на плочата. За флекс има гумени и пласмасови шайби и без велкро, за доста твърда шкурка, фабрично оформена, която се пристяга с притискаща шайба, подобна на тази от флекса, но по- тънка. По- трайни са, но по- туткаво се сменя шкурката. Имам такива за Ф230.
  • 1
  • 2

Тема "Избор на виброшлайф до 100 лв." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: