• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23
Ел. инструментите. Консумативи.
diaflin - специалист
vasilevn написа:
И все пак някой ще каже ли нещо за SKIL 6222 или да ми препоръча някаква друга марка на близка цена. Мерси предварително
Като ще е със кабел, разгледай малката бормашина на спарки - BR 100E. Из форума има добри отзиви за нея. Продава се за около 69 лв.

тук има и тема за инструмента
Йорданов2 - специалист
Този модел на Скил според мен е връх!
Акумулаторните винтоврътки се изплащат бързо ако си профи. За дом.употреба ел.винтоврътка е вай-доброто, мисля аз. От две години използвам за тази цел един винтоверт за сухо строителство на известна фирма (след като ми се скапа най-накрая акумолаторката) и не съм и мислил да си купувам друг с акуммулатор.
За пръв път виждам кабелен виноверт и още утре ще го потърся :wink:
Krelion - специалист
Аз имам акумулаторен СКИЛ от 2 г.Много е по-удобно без кабел.
Помисли за това :)
vasilevn - специалист
Мерси за съветите. Ще изчакам още малко и ще си го взема. Но някои ако се сети нещо да пише
XpacTa - специалист
Защо да е по-удобно без кабел? Този би следвало да е доста по лек от акумулаторен. Освен това такава машина е идеална за домашно ползване - няма да се занимаваш с батерии, става си и за бормашинка.
Krelion - специалист
Откакто го имам,забравих къде ми е бормашината :) . С 2 батерии е.Заредена батерия пробива 6 отвора ф10 в мрамор 20мм .Аз съм любител и за мен е просто перфектен инструмент.Не навсякъде има ток :)
XpacTa - специалист
Не че нещо, ама почти навсякъде има ток. Не казвам че решението е перфектно, но все пак цената на хубав винтоверт в комплект с две батерии не е ли поне двойна?
Krelion - специалист
Взех го на промоция за 90тина лева с две батерии и радиоуправляемо джипче,което се задвижва с едната батерия :) .
Бил съм на места на които няма ток.пример:монтаж на урнова плоча в централни гробища.
XpacTa - специалист
И аз си мислех за гробища когато спомена пробиване в мрамор, но реших да си трая. Все пак каква марка е и на колко волта ти е винтоверта?

едит - видях - пак Скил.
Krelion - специалист
Това е :)

Прикачен файл

IMGP4582.jpg
IMGP4582.jpg (100.11 KиБ) Видяна 19864 пъти
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23