хм.....
на щанда с кабели,в баумляс
има такива детекторчета като цените започват от 10 лв по спомен

madsnake написа:Здравейте колеги. Понеже видях, че има такава тема и не исках да пускам нова ще пиша в тази. Не можах да се ориентирам в тези скенерчета за стени честно казано. Мога да отделя до 100-150 лв. за него и се чудя какво да купя като модел. Гледам, че колегата е дал доста голям набор от линкове на различни марки с различни цени, но може ли някой да ми препоръча нещо тествано и добре работещо. Ще се използва за непрофесионални цели, но все пак искам да върши работа. Главно ми трябва за да открива кабели под напрежение. Благодаря!Имам нов BOSCH DMF-10 Zoom и никога няма да го ползвам.Ако те интересува-цена 170 лв.Купувал съм го 90 паунда.
Прикачен файл
vk написа:Някой пак да даде отзиви за тези ръчни скенерчета ? Тези в предходния пост - май ще дойдат китайски на малко по-високи цени, но брандирани като немски.Скенерите изобщо не са китайски! Фирмата е от водещите в бранша! Разработките и изпълнението са си тяхни! Laserliner е гражданското производство, Umarex военното/включително и амуниции!/
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: