• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
MASTER - специалист
tassel написа:
А, някой може ли да каже нещо за DWT? :? Гледах едни такива винтоверти за около стотина лева.
Категорично стават ! Проверено.

За парите си, естествено.
jameson_2001 - специалист
Много съм доволен от DWT - от 2 години ползвам тези инструменти и съм без забележки.За тези цени качеството е повече от прилично.
shadowman - майстор
Мое мнение, беги по далеч от спаркито, имам го и не си струва парите, дори и половината.
EmoZ - специалист
Абе спаркито не е идеален боклук, аз имам едно BR12E, малко е неудобно - прави пришки, забели се гумата на спусъка вече, но блъска здраво. Аз не го жаля, пробивам, шлайфвам, навивам, правя сичко за което се сетиш. пробивам плочи на малък диаметър, злобно е, не е върха, но влачи за парите си е 160 кинта с две ба'к'терии е идЕАлно.
shadowman - майстор
Явно при теб се е улучило, при мен батериите си отидоха за ТРИ месеца, подмениха ги, но месец след това се прецака спусъка, няма бавни. Интересното в случая бе, че машина ми я взе от сервиза друг човек и не са му дали гаранционната карта и без нея няма как да я ремонтират (в смисъл без пари, че не ми се дават пари за това чудо). Отидох да си я търся и оня взе да търси да не я е изхвърлил в коша и след като не се намери казва "дано не се разваля" :?...
griffin - майстор
колега не знам аз имам такова спарки 14V ама с 2 батерии и един фенер от някаква промоция ползвам го непрофесионално и трябва да кажа че батериите му за сега са железни, съхранява се в неотопляемо помещение но като го хвана, няма да ми спре да ми навива на 10-тия винт дъни яко. Даже един майстор сглобява на комшията някакви мебели и беше изумен как с една батерия е работил цял ден.
Скъпичко е за колегата ноо мисля че и спаркитата не са за изхвърляне :-)
holi_jolie - помощник
Благодаря на всички отзовали се на темата,явно все още има хора които са готови да помогнат в този забързан живот което много ме радва!!!Купих си "Бош"(любителска серия,зелен)втора употреба е на 12 волта с 2 батерии(едната не държи ток,но възнамерявам да проуча как стои въпроса с подмяната на елементи и да я въстановя)зарядно и куфар за 57 лв с доставката,тествах го работи добре и се надявам да ме слуша, но това ще покаже времето :) .Благодаря още веднъж на всики за мненията ,идеите и съветите.Занимавам се с рязане на скалнооблицовъчни материали(варовик,мрамор,гранит и т.н) и с радост бих помогнал ако някой има нужда.Поздрави и успех!!! :2thumbs:
  • 1
  • 2

Тема "Какъв винтоверт-помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: