• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
profesionalist_wood - майстор
Вярно че трябва да дам мнение за машинката,но като прочетох постовете ме достраша да не би лентовият ми шлайф е пълен боклук за които не се намират части.....иначе съм педантичен относно подръжката на такива машинки.
Машинката ми нали е с регулируеми обороти (E) си работи идеално,всеки ден работя с нея,а торбичката за прах се пълни бързо с прах за 20 мин ако работя с чамов материал.САМО че включването й трябва да се започне от най-ниските обороти и тогава на високи обороти,защото има опасност да хвръкне лентата въпреки че не е възможно,един мой колегa се беше самонаранил с лентов шлайф на бош,просто лентата завлече пръста му навътре и си счупи пръста.
profesionalist_wood - майстор
А и забелязвам че на металното тяло под лентата на спаркито не е равно още си личат следите от някой шмиргел от завода в ловеч,докато на бош тялото му е отлято от калъп :shock:
mitko64 - майстор
На моят шлайф дъното си му е съвсем гладко и нещо не ми се връзва с тоя шмиргел. Колкото за ловешкия завод, незнам. Тука във форума други намеци за производство срещам. Въпреки, че като го разглобих специално за надписи Made in China гледах, такива не видях. Както ида е машината си бачка идеално и недостатъка и е посочен от хаусдоктор, въпреки, че има нови по-мощни модели с равен гръб.
  • 1
  • 2

Тема "Събирам мнения за дрелка и лентов шлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: