Ел. инструментите. Консумативи.
torbalan - Дървен философ
моя винтоверт също е бош, но от зелените (не знаех, че и по цвят трябва да ги избирам)

за мощност - мощен е...
за бавно - бавен е... ама за по-бързо - дрелката ;)
но конструкцията му е много паянтова и вътре май всичко е пластмасово...
h_service - специалист
зелената серия на бош е хоби, а синята професионална . :o
housedoktor - майстор
Сандерс ,наскоро един приятел ми подари тази батерия,почти нова.Някой му откраднал винтоверта и затова.Въппроса ми е ,става ли за всички модели от новата серия на Бош 12 в ?.Незнаех ,че продавате и Бош.Другото ,което ме интересува -цената на нова батерия от стария тип.Моите 3 боша са със стария модел

Прикачен файл

collage2.jpg
collage2.jpg (21.51 KиБ) Видяна 4813 пъти

Прикачен файл

44310.jpg
44310.jpg (19.59 KиБ) Видяна 4813 пъти
тез батерии ако са издъхнали не може ли да се отворят и да се сложат нови елементи...
housedoktor - майстор
Може и да може,но старите са капсуловани .Аз си направих единия комплект на RYOBI 18 в със трансформатор и сега са си с кабел.От всички батерии само Макитата ми държи добре и Хитачито,но то скапа зарядното .Скоро ще се взема поне 1 нов винтоверт :?
h_service - специалист
може,но струва скъпо.Гони новата батерия :razz:
чак пък скъпо...

моя бош е от тези, дето батерията им е в дръжката...
по стечение на обстоятелствата се наложи да го отварям веднага, след като го купих - отливката на дръжката, там дето влиза в зарядното, е правена в час по трудово... и не правеше контакт...

батериите са най-обикновени литиеви елементи, дето са по пет - шест лева на магазина... да не говорим, че на мястото на неясно къде произведените, можеш да сложиш саньо енелуп или енергайзер...

има магазини по софия, в които се продават всякакъв тип и размер елементи :)
MaistorqgA - специалист
вече сам я купил пак и цената не и е висока 209 лв. от Воинишки,а за Макита спор няма но са скъпички
MaistorqgA - специалист
същата

Прикачен файл

3120204_207.jpg
3120204_207.jpg (18.27 KиБ) Видяна 4488 пъти
sanders - специалист
torbalan написа:
тез батерии ако са издъхнали не може ли да се отворят и да се сложат нови елементи...
Може да имам човек, който ги прави.

Тема "Бош" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: