• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
peterstamov - специалист
Шегувате се, ама перфоратора за 128лв. си е супер.
Пробвах на ръка ама мого харчи - от горивото! :)

Сега сериозно - на ръка също падат сравнително лесно, но е доста изморително.
Kirilpm - специалист
Аз имам виброшлайф на Ферм,много надежден,спаси ме от калпавата дограмта,а след втората година,когато се наложи да постъпя в бокса,там обслужват клиента като цар.Много добри впечатления от тази фирма.
sian - специалист
Kirilpm написа:
Аз ще ти издам за една много ефективна комбинация известна като чук и секач.Почнеш ли ще се изненадаш колко лесно и бързо хвърчат плочки.За 2 часа можеш да овършееш стените на средно голяма баня.Имат и плюс - евтини са и не загряват. :wink:
Може и със захабена тесла, слагаш по дълга дръжка и сменяваш захвата (като се умори едната ръка , с другата)
cakev79 - специалист
Аз лично ползвам Райдър,модела приблизително е RD-HD12 или нещо такова.При пробиване съм го сравнявал със малко по слаб Бош,но от синята серия.Мнението и на познатите е,че дупчи по добре.Не,че е мой,просто така констатирахме.Дори единия приятел си купи после по голям към 6кг,ама нз какво му е мнението за него.
hooliganm - помощник
Аз пък преди няколко дена си взех един бош синя серия(че спаркито нещо не ме кефи,мн загрява и сдава багажа бързо),750 вата,4,4кг,3,5 джаула удар(това май е най-важното,колко джаула е удара).Втора ръка,с малко кусури,от познат за 100лв.Синята серия си е ...БОШ...
Пък за тея 150 лв дето ще ги дадете да си изкъртите банята,ще дойде някой и за 180-200 лв ще ви изкърти плочките,ще си събере боклука и ще го изхвърли!До Обяд!!!
  • 1
  • 2

Тема "Избор на инструмент; къртене на плочки; перфоратор или......" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: