• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
sian - специалист
PLOCHKATABG написа:
sian написа:
Определено е по-малко, от грес смесена с материала отделил се при пробиването в бетон...
Ако трябва да се пуснеш по дървена пързалка с голо дупе, и по нея има пясък, дали ще поискаш да го смесят с грес преди да се пуснеш?
По горе казваш че ползваш метабо, имат ли сериен номер или са менте?
Най-добре ги снимай и ги качи да ги видя и ще ти кажа един трик.
PLOCHKATABG - специалист
sian написа:
PLOCHKATABG написа:
sian написа:
Определено е по-малко, от грес смесена с материала отделил се при пробиването в бетон...
Ако трябва да се пуснеш по дървена пързалка с голо дупе, и по нея има пясък, дали ще поискаш да го смесят с грес преди да се пуснеш?
По горе казваш че ползваш метабо, имат ли сериен номер или са менте?
Най-добре ги снимай и ги качи да ги видя и ще ти кажа един трик.
Не, не са менте, купувани са от Киров, кажи за какво иде реч .
mirk - майстор
На тази грес не пише ли състават и (например калциева, литиева, синтетична и т.н.) и какъв номер е (пенетрационен клас NLGI 0,1,2 или 3) като колкото е по голямо числото толкова е по гъста греста например 000 си е рядка а 3 е с доста гъста консистенция.
valmet - специалист
Все си мисля,че щом производителя на даден инструмент дава препоръки за дадено нещо,то редно е да се спазват.
Изображение
Chefo77 - майстор
mirk написа:
На тази грес не пише ли състават и (например калциева, литиева, синтетична и т.н.) и какъв номер е (пенетрационен клас NLGI 0,1,2 или 3) като колкото е по голямо числото толкова е по гъста греста например 000 си е рядка а 3 е с доста гъста консистенция.

Ииии, ти направо ме хвърли в тъч :) :)
Греста беше на Метабо, както казах, цена 6.80, не съм гледал дали е литиева или някаква друга. Машинката е гаранционна и нямам никакво намерение да я отварям, просто за смазването на свредлото ми беше думата ...
Благодаря за инфото, ще поразгледам и упътването.

ЕДИТ: Velmet, същата грес. В Киров я имаше.
mirk - майстор
В тъч в гол все тая, тая грес пише че е специална за целта :lol: ама какво и е специалното може би Метабо. В големите разфасовки греси си пише каква е за каква температура е, за какво е предназначена, какъв клас по международната спецификация е NLGI. И тогава може да си намериш и друга която отговаря на същите спецификации. А на тая само специална и Метабо :-D Ще си карам с Приста Литиум ЕР3 :lol: и пак ще си дупчи машината.
  • 1
  • 2

Тема "Смазване на патронник на перфоратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: