• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
pavkatay - майстор
Kasper написа:
Нека да споделя нещо относно Skil 6222. НЕ СТРУВА!!!
Модела идържа едва 10 месеца ... вярно интензивна работа, но повредата е изронено ПЛАСТМАСОВО зъбно колело на ел. двигателя. До тук нищо неочаквано - евтина машина, прилично количество работа, проблем.
Цената на резервият двигател е изненадата - ПРОДАВА СЕ ЕДИНСТВЕНО КОМПЛЕКТ С РЕДУКТОРА!!! ЦЕНА 75 лв.!
Това ако не е подигравка незнам какво е.
...............
При Skil-a това с резервните части си е направо подигравка. Кото платя и труд за монтаж на ел. мотора с редуктора май по-добре нова!
А гаранция няма ли :?
solo5 - майстор
има разбира се - 2 години :-D
сигурно не са му я признали :?
нека да сподели защо :roll:
Pooh - майстор
Kasper написа:
Нека да споделя нещо относно Skil 6222. НЕ СТРУВА!!!
Модела идържа едва 10 месеца ... вярно интензивна работа, но ...!
Eй, аз едно не мога да разбера, защо се опитвате да "оправяте" дявола у въздуха? Сега си купи още една и ПАК я ползвай интензивно! Като направиш достатъчна бройка бракувани машинки, може пък и да се замислиш, защо аджеба, хората си купуват скъпи машини и защо фирмите правят различни модели. Да помогна с отговора - за различен тип работа е подходящ различен тип машина. За професионална/интензивна работа е подходяща професионална техника.

Тук масово се коментират т.нар. "кучи марки" - евтини машинки, които никога не са имали претенции да издържат на постоянно натоварване. Разбирам защо е така - хората в България непрекъснато се опитват да реализират икономия. Но е най-малкото глупаво при това отношение, да се чудят, защо нещо не работи както им се иска.
Kasper - специалист
Makita 6824 - купих я преди 2 месеца и е перфектна.

По въпроса защо не си потърсих гарнцията на Skil-a - за този клас машини, когато отидеш в гаранционния сервиз ме мотат 10 дни, поради това съм се отказал. Ползвам друг сервиз, който след като отвори машинката гарнцията отпада, но в едно сте прави изкара си парите Skil-a. Проблемът е че спря по-средата на ремонта ... :)
cakev79 - специалист
Kasper написа:
Makita 6824 - купих я преди 2 месеца и е перфектна.

По въпроса защо не си потърсих гарнцията на Skil-a - за този клас машини, когато отидеш в гаранционния сервиз ме мотат 10 дни, поради това съм се отказал. Ползвам друг сервиз, който след като отвори машинката гарнцията отпада, но в едно сте прави изкара си парите Skil-a. Проблемът е че спря по-средата на ремонта ... :)
Имам съмнение,че другия сервиз е бил у вас.
comunikator - специалист
Щом не ти се чакат 10 дни в сервиз да ти я оправят не се жалвай за 75 лв ремонт - значи имаш пари да си купиш друга.
  • 1
  • 2

Тема "Мнение за винтоверт." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: