• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
mitko64 - майстор
EDI написа:
Те с много работи изостават.Преди 2 години казаха, че ще минат на 2,6 ампера акумулатори на САНИО, ама......друг път.Преди година и половина рекламираха акумулаторен литиев винтоверт 14,4-2, ама още го няма.
Виж им в сайта новините на английски и по - точно каталога за 2011г.
mitko64 - майстор
valmet написа:
Живея в град близо до Пловдив.Преди време ми се наложи да купя BUR2 350E от "Баумакс"-София.Вечерта чета гаранционната карта,гледам няма пловдивски гаранционни сервизи-странно?!Отивам на другия ден във въпросния магазин от който купих машината,след 15 мин.чакане ми дадоха само мобилен номер на човек от Пловдив,който при евентуална повреда,би отремонтирал машината.Абе смяххххх.Дано не се налага да го търся този мъж.
Най-смешна при BUR2 350E е допълнителната ръкохватка. Оказа се че при монтиран патронник не може да се постави, а ако първо я поставиш нея и после патронника не може да демонтираш нея.
EDI - майстор
mitko64 написа:
EDI написа:
Те с много работи изостават.Преди 2 години казаха, че ще минат на 2,6 ампера акумулатори на САНИО, ама......друг път.Преди година и половина рекламираха акумулаторен литиев винтоверт 14,4-2, ама още го няма.
Да, видях го сега, разширили са гамата с нови литиеви машини най-после.Да видим на какви цени ще ги пуснат.Като показатели са добри на хартия, ама да видим - http://sofia.sparkygroup.com:1780/~pr/b ... G-2011.pdf .
masterrichi - специалист
Хубава работа ама българска.Ако ти се развали машия я носиш направо в магазина,там ти попълват гаранционната карта кога е постъпила за ремонт ,до 1 месец ако не ти я отремонтират трябва да ти я заменят с нова.Ако ти го откажат всичко това и те пращат в някакъв си гаранционен сервиз,направо отивай в комисия за защита на потребителите.Аз това не си купувам нищо от тука ,всичките ми машини са MAKITA от Англия на по ниски цени и без гаранция.
mitko64 - майстор
EDI написа:
mitko64 написа:
EDI написа:
Да, видях го сега, разширили са гамата с нови литиеви машини най-после.Да видим на какви цени ще ги пуснат.Като показатели са добри на хартия, ама да видим - http://sofia.sparkygroup.com:1780/~pr/b ... G-2011.pdf .
Имат нови неща и при бормашини,циркуляри и къртачи. Единственото което съм виждал като проект(преди няколко месеца в този сайт) и липсва са миксери дуо.
EDI - майстор
Понеже съм люител и ме влекат само акумулаторните машини /нещо като мания :lol: /, тях погледнах, за другите не съм се задълбочавал.
destino - специалист
Айде, и аз попаднах в капана на Спарки. Купих един къртач от Баумакс, няма и 2 месеца, пропадна удара. Закарах го в авторизиран сервиз в Кърджали,
и ми отказаха ремонт под предлога, че не е купен при тях. Сега някой да ми каже, аз някога пак ще купя ли Спарки?
Kumay - майстор
Няма лошо да купиш, имат и хубави машини, ама гледай и от къде купуваш! И ги четете тези гаранционни карти!
Аз също продавам Спарки, но при всяка продажба казвам с две думи какви са гаранционните условия и къде е сервиза.
От Баумакс някой пробва ли ти машината дали е наред или ти сам я пусна отвън? И като ти писаха гаранционната карта предупредиха ли те за задължителната профилактика?
Ако я беше купил от специализиран магазин, примерно в Кърджали щеше да си спестиш много главоболия! И нямаше Спарки да са виновни за калпави търговци! Не че нямат вина, че дават на хипермаркети. Навремето отрязаха Метро за такива проблеми, ама сега май не могат да си позволят!

Погледни кой сервиз ти пише в картата и се обърни към тях.
Успех!
destino - специалист
Kumay написа:
Погледни кой сервиз ти пише в картата и се обърни към тях.
Успех!
Да, прочетох гаранционната карта. Гаранционният ми сервиз е в Стара Загора. Значи след 4м. пак там трябва да карам къртача за профилактика.
В Баумакс разбира се нищо не ми казаха за това.
Написах едно писмо до Спарки днес, едва ли ще ми отговорят, но майната им.

Защото, днес мога да живея в Момчилград, утре във Видин.
И какво става? Аз от Видин в Кърджали ли да идвам за ремонт?
За съжаление, изобщо не можех да предположа таково нещо, ако знаех никога не бих купил Спарки.
Вината е на призводителя, според мен, защото тя диктува политиката.
destino - специалист
Тъй като живея в Момчилград, бях много силно разочарован от това, че трябва да карам инструмента за сервиз чак в Стара Загора, нямам път тези дни,
и вече си мислих, да се опитам да им го изпратя с куриер. Обаче. Получих писмо от Спарки, от което съм приятно изненадан,
и което ме накара да си помисля, че в нашата мила родина не всичко е толкова лошо. Ето копие на писмото:

Уважаеми г-н ....,

Съжалявам за неудобството, което Ви е създал оторизирания ни сервиз в Кърджали, но в случая те са прави.
Гаранционния сервиз, които е написан в гаранционната карта е в Пловдив.

Трябвало е при самата покупка на нашия електроинструмент от Баумакс, да им обърнете внимание,
че искате сервиза да бъде в Кърджали при Крис 97 за да го променят в картата.

Говорил съм със сервиза и ще бъдете обслужени гаранционно веднага когато отидете при тях.

Поздрави:
Спарки

Благодаря им много за отговора, признавам не очаквах.
Сега искам да ги попитам, дали мога да си сменя сервиза, от Стара Загора на Кърджали, и да ги помоля да предупредят Баумакс и другите вериги,
да разясняват този пункт в гаранционните условия за да няма повече подведени клиенти.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Sparky Ловеч - Гарнционно обслужване!!! Да ама не!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: