• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
mirk - майстор
imarh с райдерите е на късмет, моя HD 11 излезна голям звер, колко бетон и бъркала с разтвори отнесе само той си знае. Обаче нищо не пише за съединител и малко ме е страх да дупча с повече големи бургии.

В по старите модели в описанията им е пълна каша по въпроса. В книжката на един модел пише че друг има съединител :? Ако установиш експериментално че твоя модел има пиши тука да се знае.
rolls - специалист
И аз имам един HD11. Този модел няма съединител , но това за мен не е недостатък, 'щото основно къртя с него. Иначе конзолките в тухла стават доста добре с короната.
Последна промяна от rolls на пон яну 03, 2011 7:16 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Интересно, че няма. А консултант-продавачката на Ломско шосе беше абсолютно категорична, че HD 11 имал съединител.
IJAN - специалист
А пита ли консултант-продавачката дали знае въобще какво е съединител-аз силно се съмнявам че знае.
smlxl - специалист
С продавач-консултантите е като да отидеш на гадател. Зарежете какво ви се говори. С изключение на един човек от Sparky. В Бриколаж имаха промоция и той ми обясни много подробно всичко за устройството и работата на перфораторите. Та мисълта ми беше, че ако нямаш под ръка такъв човек имаш 2 неща, които да направиш - или го разглобяваш, или стягаш бургията в менгемето и включваш. То ще си покаже веднага. Аз примерно за съединителя на моя Sparky BPR 241E разбрах докато правих отвор 22 мм в панел. А за липсата на съединител на един син Бош от 7 килограмовия клас разбрах като ми рукна кръв от веждата. Така се завъртя проклетникът, че видях арматура посред бял ден :lol:
puh4 - специалист
райдер имат ли нещо хубаво
jekasus - майстор
puh4 написа:
райдер имат ли нещо хубаво
Че какво им лошо? Според цена-качество се представят на добро ниво.
Голям + и сервиза.
rolls - специалист
smlxl написа:
А за липсата на съединител на един син Бош от 7 килограмовия клас разбрах като ми рукна кръв от веждата...
Не съм убеден, че тая голямата машина няма съединител.
smlxl - специалист
Абе и аз така си мислех докато не се заклини в арматурата и не ме халоса. Единствено си мисля, че като машина под наем, тия преди мене са я драли здраво и нещо вътре се е прецакало, ама кой да ти каже такова нещо :roll: Иначе белега над веждата още ми напомня за онзи кървав 3ти март :headbash:
puh4 - специалист
досега каквото да е било райдер за отрицателно време скача в кофата за смет, а относно цената не ме интересува, че са ефтени
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Raider RDP-HD12 има ли съединител?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: