• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Еее, чак 10 кила прах са ми много :) На сегашната (обикновена) съм закачил един циклонен филтър и се пречиства доста голяма част от прахоляка. На 30-тата секунда след тупането на торбичката сензорчето за претоварване става червено... явно не върши работа. А и освен това мотора започна да пърка - ще видим утре гаранцията дали ще я уважат :)
Водно пречистване се изключва - не защото ще се плиска, а защото капацитета между 2 изчиствания на филтъра е нищожен. Ползвал съм Rainbow на няколко обекта ... ужас.
Няма ли нещо за 100-120 лева? :) :)
Chefo77 - майстор
Пак съм аз ...
А някой случаааайно да има представа става ли за нещо ето това:

http://www.technomarket.bg/products/090 ... o-fc-216bs

Без торба, уж мощна ... куча марка...
griffin - майстор
Колега аз събота се оборудвах с една кархер 2200 за работилницата, първи впечатления доста мощно смуче като че ли сравнено с прахосмукачката на жена ми :-), единствения ми проблем сега е как да измисля работата без торба щото прахоляка от дървото кой знае колко бързо ще задръства торбичките, иначе тук доколкото успях да мятна има 5 торбички по 7-8 евро в бг нямам идея колко вървят. Но на мен спец тоя модел ми е удобен щото самата прахосмукачка е безкрайно лека и си я влача където ми затрябва да събирам мизерии :-), на жената е с 2 колела отзад и едно отпред и е мъкааа докато я изтикам нанякъде :-)
Chefo77 - майстор
griffin написа:
Колега аз събота се оборудвах с една кархер 2200 за работилницата, първи впечатления доста мощно смуче като че ли сравнено с прахосмукачката на жена ми :-), единствения ми проблем сега е как да измисля работата без торба щото прахоляка от дървото кой знае колко бързо ще задръства торбичките, иначе тук доколкото успях да мятна има 5 торбички по 7-8 евро в бг нямам идея колко вървят. Но на мен спец тоя модел ми е удобен щото самата прахосмукачка е безкрайно лека и си я влача където ми затрябва да събирам мизерии :-), на жената е с 2 колела отзад и едно отпред и е мъкааа докато я изтикам нанякъде :-)
Сподели на каква цена я взе и откъде, виждам че в Практикер има WD 3.200 за 119 лева ... май май ще отлитам нататък :)
Chefo77 - майстор
Тооочно тя е - WD 3.200 :)
Хайде да ми е честита :)
Даже и направих сефтето, доволен съм как чисти. Двигателя има филтър (+клапа за водата), отделно има хартиена торбичка и в допълнение монтирах циклонен филтър - мисля, че това перфектната прахосмукачка за мен :)
Благодаря на всички и най-вече на колегата griffin - докато търсех неговия модел в нета, попаднах на офертата на Практикер, а оттам ... :)
Между другото, А 2003 е с доста по-слаба смукателна мощ. За информация само.
dpp - специалист
Странно име, нещо като АдиБас ама нека да си избие парите с работа пък другото ... :wink:
Chefo77 - майстор
dpp написа:
Странно име, нещо като АдиБас ама нека да си избие парите с работа пък другото ... :wink:
Кое е странното име, колега?
jekasus - майстор
Погледни пак поста ми , подчертах ги. Но със сигурност имаш 2 години гаранция и ако смучи яко ,карай с нея.
Chefo77 - майстор
jekasus написа:
Погледни пак поста ми , подчертах ги. Но със сигурност имаш 2 години гаранция и ако смучи яко ,карай с нея.
А ти като знаеш с какво се занимавам ... мога ли да дам 2 бона за смукачка? :) :)
Тези са за доста по-продължителна работа, с по-висока мощност, по-голям дебит и вакуум. Сигурно можеш комини да отпушваш с тях ... или да извличаш земна маса :) :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Тема "Покупка на прахосмукачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: