comunikator написа:Някой да ми препоръча някакво прилично за домашни приложения ел ренде.Това( Р382) го имам от две години и лоша дума не мога да кажа. Само където може да прави фалц само до 5 мм. Иначе рендосва с лекота даже и чворове. На широколистно не съм го пробвал и не знам как се държи. Проблем е само двупосочният клапан за изхвърляне на стърготините-лесно се задръства. С него вървят 3 резервни ножчета и резервен ремък. Дадох го обаче на съседа(препокрива покрив) и вече не бръсне както беше(това,че срязаха кабела отделно). Та едно питане встрани от темата. Мога ли аз да си му сменя ножчетата или задължително се носи в сервиз?
Нещо подобно http://www.proshop.bg/rw/items/p382-sparky-p-382.html дали ще ми свърши работа.
Препоръчайте някаква марка и модел за около 200лв
И за какво друго може да се използва освен за масив?
comunikator написа:... Но на Спарки все пак си пише производител завода в Берлин,Германия и това много ме радва.Т'ва е яко. Завода в Берлин, Германия било правено, а в завода в Ловеч, България какво правят?
Немски били ...

comunikator написа:... А по принцип аз съм си фен на Спарки ...Ама що ли се учудвам ...