Това последното го търсих наскоро в Практикер и Бриколаж, но нямаше и си го поръчах от Англия - към 12 лв, но още не е дошло и не знам доставката как ще дойде (едва ли ще е повече от 8-9 лв)
това което искам да направя е да пробия 4 отвора в средната част на страните на една дървена кутия, с размери ~16(ширина)х40(височина) , без да я разглобявам. Съгласен съм, че инструментите които показваш са далеч по-удобни, но от моя гледна точка - да инвестирам един куп пари за 4 "дупки" е нецелесъобразно. В действителност това което показва jekasus е това което и аз търсех, но не успях да го намеря в Русе(възможно е да съм пропуснал нещо). В ebay има доста такива ( на Milwaukee , като този на снимката) , но те са по около 50 долара , което ги декласира(за мен).
За това се и спрях на този вариант - за щастие имам едни стари свредла, дълги около 4-5-6см ( които вероятно са били останки от счупени такива и в последствие заточени - незнам къде ) , които ще свършат работа.
Колкото до размерите - 13см е дължината от патронника до края на облата част - наистина е доста