• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
bulhomes2 - майстор
Това последното го търсих наскоро в Практикер и Бриколаж, но нямаше и си го поръчах от Англия - към 12 лв, но още не е дошло и не знам доставката как ще дойде (едва ли ще е повече от 8-9 лв)
diaflin - специалист
@moji
това което искам да направя е да пробия 4 отвора в средната част на страните на една дървена кутия, с размери ~16(ширина)х40(височина) , без да я разглобявам. Съгласен съм, че инструментите които показваш са далеч по-удобни, но от моя гледна точка - да инвестирам един куп пари за 4 "дупки" е нецелесъобразно. В действителност това което показва jekasus е това което и аз търсех, но не успях да го намеря в Русе(възможно е да съм пропуснал нещо). В ebay има доста такива ( на Milwaukee , като този на снимката) , но те са по около 50 долара , което ги декласира(за мен).

За това се и спрях на този вариант - за щастие имам едни стари свредла, дълги около 4-5-6см ( които вероятно са били останки от счупени такива и в последствие заточени - незнам къде ) , които ще свършат работа.

Колкото до размерите - 13см е дължината от патронника до края на облата част - наистина е доста :/

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (26.9 KиБ) Видяна 7644 пъти
mitko64 - майстор
jekasus написа:
Това си купих от Баумакса и съм много доволенИзображение
И аз купих такова от Баумакс но имам лек проблем- въпреки, че има шлиц за притискаща пружинка в отвора за бита такава пружинка липсва и ми изпадат битовете. Питам, аз ли съм попаднал на такава приставка или всички са така? ЗА тези приставки с патронника, гледам има в Lidl-Shop(дори и без патронник за битове) но при нас не са се появявали. Иначе имам и такава, като от снимката на diafin(само, че сива) купена от Германия.
jekasus - майстор
Изображение Изображение
Явно само цената различна, второто намерих на този сайт http://www.cap2000bg.com/produkti.php?a ... txtsearch=
И на моя приставка падат битове, ама за 12 лева какво да искаш.
mitko64 - майстор
Проблема не е толкова в цената, а че е предвидено място за фиксатор и не е монтиран. Иначе пружинка от накрайник с четириграм и легло за бит,предполагам ще пасне.
a_nikolov - специалист
diaflin написа:
valat111 написа:
На магазин Конрад в Русе има такива ъглови, захващане нормален патронник с ключ. На цена 13 лв. и хх ст.
Мерси колега. :) Изглежда като това на снимката и мисля че ще ми свърши работа. Ако беше 2 пъти по-късо( дължината с патронника) , щеше да е по-добре, но за тези пари е ок.
Някой знае ли дали същата приставка може да се намери в друг магазин или в интернет някъде.
Аз съм от Благоевград.
Благодаря предварително!
masterval - майстор
"една миниатюрна тресчотка на която се слага бита." Защото най важното е късото рамо тук. Това от последната снимка на горния пост големината му е толкова голяма, че се чудя къде ли би влязло в употреба?!

Би влязло в употреба за пробиване, а не за завиване.
Преди седмица си купих за около 7 лв тресчотката

Прикачен файл

тресчотка.jpg
тресчотка.jpg (76.12 KиБ) Видяна 7263 пъти
valmet - специалист
masterval написа:
Защото най важното е късото рамо тук. Това от последната снимка на горния пост големината му е толкова голяма, че се чудя къде ли би влязло в употреба?!
Колега,всеки инструмент,според нуждите.Това на горната снимка се използва от картонаджиите.Приставката се монтира на винтоверта при завиване на винтове.Тя се използва и в сервизите за монтаж на автомобилни аларми,озвучителни и видео системи-там,където е трудно да влезе отвертка.
  • 1
  • 2

Тема "Ъглов патронник за бормашина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: