Ел. инструментите. Консумативи.
comunikator - специалист
DWT не е ли жълт?
svetliopi44 - Чирак...
Това си е чиста китайска пръчка ... преди ги даваха по 10 лв.
Всичко вътре е пластмаса и тук таме цам ... за 10лв. може и да ти свърши работа все пак. :-D
smlxl - специалист
По-добре кажи за колко ти го дават. И ще получиш съвет дали да си го вземеш. Накрая всичко опира до това. Няма значение дали е менте, ако му искат примерно 10 лв. Ако цената е повече просто си вземи един Райдер с две години гаранция.
EDI - майстор
Имам такъв оригинален зелен БОШ, купен преди 11 години от Гърция, произведен е в Бразилия, още не ме е оставил, работи без грешка.Като гледам формата и изработката на предпазителния щит, винта за затягането му, кожуха на ъгловия привод и бутона за пускането, много прилича на него, но сега съм на работа, а машината у дома, не мога да кажа със сигурност дали е същия.На моя кабела е черен, щепсела е същия, етикета е лепенка, няма релефни букви.Довечера ще погледна моя.
новия12 - специалист
и моето мнение е че не е БОШ - ама ако работи и ти го дават за 10ина лева - зимай го. все за нещо ще ти свърши работа. :)
пък и нали знаеш поговорката - ПЕТЕЛ ЗА 5 ЛЕВА - ПЕЕ КЪТ ЗА ПЕТ ЛЕВА... :-D
comunikator - специалист
Те ако му го даваха за 10лв нямаше да пуска тема сигурно му искат повече!?
kuger - майстор
Ползвам темата, за да предупредя: Ферос тул, акумулаторен винтоверт /менте по начало/, но върха беше-горда лепенка 18v на батериите, 18v в инструкцията.При първоначалния заряд още на първата батерия изгоря зарядното, смениха го. Заради съмнение в заряда замерихме батерията-16v? Последва отваряне на батерията и там следваща изненада-10 елемента, т.е. 12v. Обратно в магазина, там без много обяснения ни предложиха смяна или ресто парите.Толкова ли са изгладнели та лъжат така нескопосано? Всичко това в голяма верига магазини.
valat111 - специалист
Колега slonoce, едва ли някой би могъл със сигурност да ти каже дали е Бош /поне така по снимката/. Направи си един тест-сложи му диск и го пусни на празен ход за око 5-6 минути, ако няма вибрации и греене може и да е читав. От там насетне зависи и от парите.
slonoce - специалист
Благодаря на всички ви,но 25 лева ми искат а за тях ще взема китаец с гаранзция,много благодаря за мненията

Тема "Инструменти-ментета" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: