• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 36
Ел. инструментите. Консумативи.
Yulian - напреднал
Привет на всички,
Аз лично съм си взел GST 135 BCE, това на Bosch от втората снимка и за сега съм много доволен. А за ножчетата е самата истина, че 90 процента от качеството на сряза зависи от ножчето. Аз лично съм открил един модел T 144 DP на Bosch, от който съм много доволен. Има много чист срез и не се огъва в материала, защото е твърдо и дебело.Не е много подходящо за / чист срез /, защото има много лек чапраз. Пробвайте го няма да съжалявате.
griffin - майстор
Unior аз си взех точно такъв скил който си препоръчал от киров поради липсата на наличен друг модел в момента :-), малко останах разочарован че на етикета пише произход китай но както и да е. Добре изглежда на пипане, и е окомплектован с доста ножчета за дърво. За сега единственото кофти е че веднага ми се разпадна кутийката за ножчетата иначе не сам успял да го видя в действие триончето надявам се само да е по здраво от кутийката хехехе :-).

А иначе исзглежда наистина стабилно, здрав захват за триончетата( с клиюче се затягат) голямо удовство ми се струва и лампичката, мисля че е добре балансиран като вибрациии ама малко силен шум издава като че ли :-)
UNIOR - модератор
Сигурен съм че ще останеш много доволен от покупката си, а що се отнася за кутииката на ножчето, бял къхър :-D
Грижисе добре за инструментите си и няма да имаш никакви проблеми.
griffin - майстор
А какви по особенни грижи трябва да полагам за прободен трион до сега такова животно не бях пипал така че нямам представа нещо маже ли се пориодично някакви чаркове трябва ли да се сменят от време на време профилактично.
LazarGanev - "Велик майстор"
Смазва се редовно ролката, която подпира гърба на ножчето!
Johny - майстор
Първо си взех някакъв модел на Raider. Mислех, че няма да ми трябва много, но му намерих толкова работа, че вече взе да сдава багажа. Водещата ролка вече не е достатъчно стабилна и срезовете са криви.
Онзи ден си купих Metabo. Още не съм го ползвал. Който беше споменал за ножчетата е много прав.
Евтиното винаги излиза скъпо, особенно ако си претенциозен.
UNIOR - модератор
На кой модел си се спрял, а покажи една снимка и изпъчи гърди на нея :-D
Johny - майстор
Това е той: Metabo STE 65 SP

http://www.leitermann-shop.de/ARTICLE/1376284.htm
PS! Честно казано, не обърнах внимание на мощността. Иначе бих взел по-мощния модел. Надявам се и това да върши работа. Смятам, че е много важно държача на ролката да е от хубава стомана и добре закрепен.

Прикачен файл

60036250.jpg
60036250.jpg (24.79 KиБ) Видяна 24505 пъти
UNIOR - модератор
Бонбон машинка, екстра, ще останеш доволен бъди сигурен.

п.с.
регистрация направили си?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 36

Тема "Работа с прободен трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: