• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
schuldiner - майстор
По-точно темата е за ръчен циркуляр. Аз също смятам, че Райдър е прекален компромис - все пак циркулярът е опасна машина. За зеге, виброшлайф, винтоверт/бъркалка/дрелка, т.е. за леките машинки и да се прецака нещо, най-много да не си свършиш работата. Ама за циркуляр, оберфреза, шлайф, пендула... не бих рискувал
Chefo77 - майстор
schuldiner написа:
По-точно темата е за ръчен циркуляр. Аз също смятам, че Райдър е прекален компромис - все пак циркулярът е опасна машина. За зеге, виброшлайф, винтоверт/бъркалка/дрелка, т.е. за леките машинки и да се прецака нещо, най-много да не си свършиш работата. Ама за циркуляр, оберфреза, шлайф, пендула... не бих рискувал
Ооо, подкрепям с 2 ръце и два крака! Освен всичко друго, те и като машини нямат нищо общо като действие. Сравнявал съм Акита за 60 лева със зелен Бош за 200 - нито във вибрациите, нито в скороста на рязане, нито в удобството и стабилността на захвата, да не говорим пък за хвърченето на стружките - НИЩО общо. Смятай разликата между професионален инструмент и тези дето са "2 за лев" каква ще е.
Извинявам се за офтопика!!!
comunikator - специалист
Зелената серия на Бош не е професионална,а любителска,но все пак държат на някакво качество макар,че и тяхната сглобка е китайска.
ivanabrashev - напреднал
Така и така има отворена тема за ръчни циркуляри - този става ли за нещо?
Einhell BT-CS 1200/1

http://www.einhell.com/englisch/englisc ... ge&lang=en

Знам че е куча марка, но лично изработката на този ми хареса. Ще се купува за напълно любителска работа.
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за покупка на ръчен циркулярен трион-втора ръка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: